Otravné spouštění programů při startu PC (vyřešeno)
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš nastavené v Možnostech složky > Zobrazování skrytých a systémových souborů? Většina z toho patří do WhenU, takže jestli jsi to odinstaloval, už by tam být nemusely. Jinak tam ještě zbývá ten instalační soubor bsplayer140.830.exe ve složce C:\Documents and Settings\áhgfzvbki\Plocha\instalace\bsplayer140.830.exe - ten smaž.
Tenhle soubor:
rlls.dll bude nejlepší odstřelit v Killboxu. Stáhni si jej, otevři na ploše a do okénka zkopíruj celý řádek:
C:\WINDOWS\system32\rlls.dll
Zvolíš Delete on reboot + unregister dll before deleting a zmáčkneš kruh s křížem.
Potom bys měl CCleanerem pročistit komp a vše co najde smazat - on se postará o ty položky v Temech.
Tenhle soubor:
rlls.dll bude nejlepší odstřelit v Killboxu. Stáhni si jej, otevři na ploše a do okénka zkopíruj celý řádek:
C:\WINDOWS\system32\rlls.dll
Zvolíš Delete on reboot + unregister dll before deleting a zmáčkneš kruh s křížem.
Potom bys měl CCleanerem pročistit komp a vše co najde smazat - on se postará o ty položky v Temech.
http://das-konsult.cz/forum/album_pic.php?pic_id=515
vážně to mám udělat?
vážně to mám udělat?
CCleaner - záložka Windows : dám analyze potom mi to něco vyhledá tak dám Run Cleaner. Dělá se to tak?
- záložka Issues : dal jsem analyze a po 100% jsem dal fix selected issues. Potom jsem jen tak zkusil dat analyze a znova mi to něco našlo. Tam jsem to udělal znova a znova dokud to nebylo prázdné.
Dělám to teda dobře ?
- záložka Issues : dal jsem analyze a po 100% jsem dal fix selected issues. Potom jsem jen tak zkusil dat analyze a znova mi to něco našlo. Tam jsem to udělal znova a znova dokud to nebylo prázdné.
Dělám to teda dobře ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4886
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8179
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7249