Chybová hláška při startu PC

...

Moderátor: Mods_senior

Mozkocuc
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Chybová hláška při startu PC

Příspěvekod Mozkocuc » 28 led 2009 20:59

Mám stejný problém, akorát se mi tato obrazovka objevuje při startování počítače, nebo když vytáhnu CD popř. připojim něco do USB, během hraní her mi to ještě nenaskočilo. Mám podezření že je to způsobeno ovladači grafické karty (mám gainward 9800gtx), ovladače jsem si zkoušel také stahovat z netu ale žádná změna. Prosím poraďte někdo, začínám být bezradný. Co se memtestu týče, bude to k něčemu platné. Pokud mi ten program jenom napíše že je problém ale nenabídne řešení pak je k ničemu. To je jako bych šel k doktorovi, ten mi řekl že mám zápal plic ale nezačal mě léčit. Kromě diagnózi potřebuji taky léčbu.
Předem děkuji za odpověď.

Dotaz oddělen a upraven název. Příště si založ vlastní téma. Když dva dělají totéž, nemusí to být stejná příčina. Děkuji za respektování! Pic

Reklama
Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Re: BSOD při hraní her

Příspěvekod Spyke » 28 led 2009 21:44

Mozkocuc: Pokud ti memtest napíše, že je 'problém', tak je celkem jasné kde, když se s ním kontrolují jen paměti, nemyslíš? :roll:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Chybová hláška při startu PC

Příspěvekod Pic » 28 led 2009 22:14

Vítám Tě na Pc-help! Teď k tvému problému. Tvé srovnání s doktorem je docela trefné, až na ten závěr. Nejdříve otestuj paměti, tedy udělej diagnozu a pak se rozhodneme co dál. Paměti se neléčí, ale vyměňují. Chirurg Ti také implantuje novou ledvinu, tady pokud sežene dárce,a pokud Tvoje ledviny nenávratně ztratily funkci a jsi v ohrožení života.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Mozkocuc
nováček
Stav:

Re: Chybová hláška při startu PC

Příspěvekod Mozkocuc » 30 led 2009 01:15

Co se memtestu týče, zdá se mi že je to všude(lidi z práce, hospody, internetu) stejné a to sice: memtest jako odpověď na všechno(tady mě zase napadá přirovnání k tomu doktorovi, doktor ti automaticky předepíše brufen aniž by věděl co ti je), problém bude spíše v ovladačích GK popř. v graf. kartě samotné(můj laický odhad) ale budiž. Přiznám se že ten program memtest jsem asi nepochopil, nejdříve mi to dovolilo abych tam napsal k prověření pouze cca 700MB a potom ty procenta nabíhaly do nekonečna, nechal jsem to celou noc a ráno než jsem odešel do práce tak tam bylo okolo 1800% to jsem pochopil že to asi k ničemu nebude a vypnul to.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”