Myslíte, že existuje nějaká možnost, jak hromadně stahovat obrázky, které se vyvolávají jen pomocí php dotazu? Třeba tady...
http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.php? ... =103&all=1
Žebych si stáhl všechny obrázky najednou a nemusel klikat...
Zkoušel jsem už pár softů, ale nic :( Dííky za jakoukoli radu.
Čím hromadně stahovat obrázky volané pomocí php requestu?
Re: Čím hromadně stahovat obrázky volané pomocí php requestu?
DAP Premium 7.0.1.3+CZ > funkce Leech na panelu:

Safra porte - o téhle funkci vůbec nevím! A to DAP používám hodně dlouho a občas se pohrabu v nastavení. Mám nějakou novější verzi 9.x, ale vůbec tam tenhle panel nevidím. Mám jen (když si ho nainstaluju) ten panel Google, ale o tomhle vůbec nevím. Musí se nějak aktivovat? Nebo je to třeba výhoda placené verze? Dííky moc za radu - snad to nějak rozjedu...
Hmmm... tak nikde nic nevidím :( Nemáš instalačku té tvé verze? Zatím se mi tuhle starší nepodařilo najít...
Takže po prozkoumání to vypadá, že ten toolbar opravdu není zarhnut v novějších verzích. Poté, co jsem si sehnal onu 7.0.1.3 toolbar jsem objevil. Ale...
Obrázky to pomocí té funkce nestahuje :( Pouze mně to stáhne (zřejmě) php skript... tak teď nevím. Zkoušel jsi to, že Ti to opravdu stáhlo obrázek? Přijde mně to, že se to chová stejně, jako když dám volbu "Download all with DAP".
Obrázky to pomocí té funkce nestahuje :( Pouze mně to stáhne (zřejmě) php skript... tak teď nevím. Zkoušel jsi to, že Ti to opravdu stáhlo obrázek? Přijde mně to, že se to chová stejně, jako když dám volbu "Download all with DAP".
Nevěděl by někdo o nějakém jiném řešení?
Takže jsem nyní zkoušel chvilku DAP a nedobral jsem se také výsledku. Možná to s ním nějak jde, ale zatím jsem nezjistil jak. Jde to ale jiným prográmkem, vyzkoušel jsem:
Teleport Pro 1.58+CZ - Velmi rychlý program pro ukládání webových stránek, nebo jejich částí na lokální disk, schopný pracovat až na deseti připojeních najednou.exe
Průvodce novým projektem (první ikona) > Hledat na serveru soubory určitého datového typu > vybrat obrázky, definovat od jaké velikosti (pro vyloučení náhledů) ...

Teleport Pro 1.58+CZ - Velmi rychlý program pro ukládání webových stránek, nebo jejich částí na lokální disk, schopný pracovat až na deseti připojeních najednou.exe
Průvodce novým projektem (první ikona) > Hledat na serveru soubory určitého datového typu > vybrat obrázky, definovat od jaké velikosti (pro vyloučení náhledů) ...

Díky moc za Tvůj čas! Jsem teď nemocný, ale jak mně bude trochu líp, tak to hned zkusím. Měj se zatím.
Paráda! Nedalo mně to a zkusil jsem to :) Jede to parádně, trochu to vyladím, aby to opravdu tahalo jen to, co má a bude to výborné! Díky moc za tip.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3800
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
29 čer 2025 13:18