Nefunkční videa i po reinstal Windows a codec Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nefunkční videa i po reinstal Windows a codec
No jo, ale jestli to správně chápu, tak mu to dělá po čistém instalaci.
Blue Spirit píše:No jo, ale jestli to správně chápu, tak mu to dělá po čistém instalaci.
Ano , ano přesně tak . Takže virem to asi nebude . A před tím to fungovalo normálně ...
Je to tak že jsem si koupil poč od kámoše a měl tam jeden 120gb hardisk a já ze svoje starýho pc jsem vzal další 120gb a každej je jinej tip ...
A nemuže to být třeba nějakou chybou v Biosu ???
-
- Pohlaví:
Ještě bych zkusil odinstalovat SP3 /jde-li to/ a nechat jenom SP2. Já mám SP2, nainstaloval jsem SP3 a zlobilo to, OE se zasekával a pomohl jen tvrdý restart. Nevím kde byla chyba, možná to nezvládal ten můj "stařičkej" stroj, nikde jsem se o tom nedočetl, ale je fakt, že někomu SP3 děl problémy.
Vůbec nejlepší by ale byl nový pomalý formát a čistá instalace s SP2 a ta videa vyzkoušet hned po čisté instalaci, možná tam dochází ke kolizi s nějkým jiným softem. To už ale "tonoucí se stébla chytá". Vyzkoušet všechno co jde.
Kdysi jsem měl problém se hrami, běžely na pozadí, takže černá obrazovka a jenom zvuky a dělal to program na kontrolu přenosu dat Down2Home.
Vůbec nejlepší by ale byl nový pomalý formát a čistá instalace s SP2 a ta videa vyzkoušet hned po čisté instalaci, možná tam dochází ke kolizi s nějkým jiným softem. To už ale "tonoucí se stébla chytá". Vyzkoušet všechno co jde.
Kdysi jsem měl problém se hrami, běžely na pozadí, takže černá obrazovka a jenom zvuky a dělal to program na kontrolu přenosu dat Down2Home.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co máte stále s SP3. Pokud to byla čistá instalace, není žádný problém s SP3. Teď k věci, abychom se hnuli o kousek dál. Popiš složení PC a co máš nainstalováno mimo Windows? A jaká DVD chceš přehrát (originál, kopie).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
AMD Athlon 64 procesor 2800+ ale píše mi 1.81ghz(nevím jestli je to normálni ) základku mám MSI K8N neo a grafickou kartu Winfast A6600GT
A jinak až na windows mám nainstalovaný všechno tohle http://uloz.to/1443711/Bez%20názvu.TIF
A jinak až na windows mám nainstalovaný všechno tohle http://uloz.to/1443711/Bez%20názvu.TIF
A jinak mi v pc nefungujou žádný videa . Příklad : Na videa na youtube se mužu dívat ale když si je stáhnu tak se mi to zaseká ...
Re: Nefunkční videa i po reinstal Windows a codec Vyřešeno
Tak sem včera udělal menší pokus . Resetoval sem Bios a zkusil nainstalovat znovu windows jak už sem to dělal před tím 150x . :) Dále nainstaloval ovladače + codeky a všechno funguje jak má .
Takže pokuď někdo bude mít ty samé problémy co já tak doporučuju resetovat bios a reinstal windows .
Všem mockrát děkuju za rady .
Takže pokuď někdo bude mít ty samé problémy co já tak doporučuju resetovat bios a reinstal windows .
Všem mockrát děkuju za rady .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3234
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 6
- 8218
-
od zeus