Ahoj,
Mám problém s aktualizací Nokia PC Suite. Nainstaloval jsem v prosinci 2008 ze stránek Nokie tento program ve verzi 7.1.18.0. Normálně mi fungoval a funguje, ale od minulého týdne se mi začala ohlašovat v systrayi možnost stažení nové verze. Po odkliknutí a stažení (35Mb) se ale nic neděje, při opětovném spuštění PC se vše opakuje. Nevíte někdo co stím? Nebo jak se aspoň zbavit té otravující hlášky? Na nic jsem nepřišel, aktualizace se nedá nainstalovat. Nechce se mi program přeinstalovávat, synchronizace s telefonem přes bluetooth byla docela fuška a nechce se mi to martýrium znova opakovat. Díky za ohlasy.
Kast.
Aktualizace Nokia PC Suite Vyřešeno
Re: Aktualizace Nokia PC Suite
Balíku PC Suite jsem zakázal spustit se při každém spouštění Windows. A proč ne? při každém spuštění se musí načíst, zabírá 20MB v paměti, otravuje hláškami a použiji ho maximálně tak na přehrání firmware v telefonu.
Pokud se ti stáhne nová verze a neustále tě otravuje, tak je jasné, že ji nainstalovanou nemáš. Stáhni nejnovější verzi ručně z webových stránek a nainstaluj.
Pokud se ti stáhne nová verze a neustále tě otravuje, tak je jasné, že ji nainstalovanou nemáš. Stáhni nejnovější verzi ručně z webových stránek a nainstaluj.

-
- Pohlaví:
Díky za odpověď. Myslíš, pokud teda zakážu spouštění se startem windows, že ta hláška přestane otravovat?
Kast.
Kast.
No samozřejmě, vždyť zakážeš spustit se aplikaci PC Suite..tak jak by mohla vyskočit nějaká hláška týkající se právě PC Suite, která není spuštěná.
V menu programu Soubor -> odškrtnout Spustit se při spuštění Windows
V menu programu Soubor -> odškrtnout Spustit se při spuštění Windows
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2896
-
od simio.simsoft
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 12:41
-
-
- 4
- 3307
-
od kecalek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2830
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4061
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10299