Soubor .bak Vyřešeno
Soubor .bak Vyřešeno
Čus, potřeboval bych poradit od nějakýho databázovýho maniaka, jak mám vložit do databáze soubor .bak, popř. přes jaký program ho vložit do databáze. Používám Navicat a SQLyog. Díky moc za rady, čím dřív, tím líp. 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Soubor .bak
Nejsem databázový maniak, ale soubor bak je vytvořená záloha. Takže zkusit importovat a nebo otevřít pomocí programu, kterým byla tato záloha vytvořena a pak uložit do souboru srozumitelného pro nahrání do databáze. To je tak asi vše, co ti k tomu můžu říct 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Soubor .bak
Je to v Microsoft SQL Server, ten mám, ale tam mi to nějak nejde, vůbec nevím co nastartovat. 
EDIT: Tak jsem se dočetl že to jde přes nějaký Enterprise Manager, tak to zkusim stáhnout.

EDIT: Tak jsem se dočetl že to jde přes nějaký Enterprise Manager, tak to zkusim stáhnout.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4785
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 14:58