Dobrý den,
rád bych požádal o radu. Zajímalo by mě, zda na netu existuje služba, která v předstihu upozorňuje emailem na Vámi zvolený film v TV.
Příklad: zajímám se o film Čelisti. Zadal bych ho a systém by hlídal podle aktuálních programů TV stanic, kdy bude daný film v programu. Jakmile by se objevil (např. za půl roku na ČT2), informoval by mě s předstihem emailem.
Bohužel jsem nic nenašel. Chápu, že dotaz může být v dnešním online světě plném dvd, warez fór, torrentů apod. směšný, ale rád bych věděl, co dobrého je v televizi, protože TV program rozhodně nemám v ruce každý den a televizi sleduji sporadicky.
Předem děkuji za pomoc.
Existuje služba, která mě upozorní na vysíláíní filmu v TV?*
Existuje služba, která mě upozorní na vysíláíní filmu v TV?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 úno 2010 12:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu „UPOZORNĚNÍ NA FILM V TV EMAILEM?“ – jednak na nás NEKŘIČ VELKÝMI PÍSMENY, není to slušné, druhak takhle je srozumitelnější, na co se ptáš.
Důvod: Úprava nadpisu „UPOZORNĚNÍ NA FILM V TV EMAILEM?“ – jednak na nás NEKŘIČ VELKÝMI PÍSMENY, není to slušné, druhak takhle je srozumitelnější, na co se ptáš.
- TheSkeleton
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Existuje služba, která mě upozorní na vysíláíní filmu v TV?*
jde to na TV.seznam.cz ovšem musíš mít na seznam.cz založenou mailovou schránku, pak na adrese tv.seznam.cz si najdeš třeba měsíc dopředu nějaký pořad (přidáš si ho do "oblíbených") a pak si necháš zasílat upozornění emailem třeba 1 den předem, nebo i 5 minut před začátkem pořadu 

Life's too short to remove USB safely.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Služba DPS (Diagnostic Policy Service) nejde spustit
od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:33 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 2071
-