Existuje služba, která mě upozorní na vysíláíní filmu v TV?*

...

Moderátor: Mods_senior

domenico
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Existuje služba, která mě upozorní na vysíláíní filmu v TV?*

Příspěvekod domenico » 20 úno 2010 12:06

Dobrý den,

rád bych požádal o radu. Zajímalo by mě, zda na netu existuje služba, která v předstihu upozorňuje emailem na Vámi zvolený film v TV.

Příklad: zajímám se o film Čelisti. Zadal bych ho a systém by hlídal podle aktuálních programů TV stanic, kdy bude daný film v programu. Jakmile by se objevil (např. za půl roku na ČT2), informoval by mě s předstihem emailem.

Bohužel jsem nic nenašel. Chápu, že dotaz může být v dnešním online světě plném dvd, warez fór, torrentů apod. směšný, ale rád bych věděl, co dobrého je v televizi, protože TV program rozhodně nemám v ruce každý den a televizi sleduji sporadicky.

Předem děkuji za pomoc.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 úno 2010 12:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu „UPOZORNĚNÍ NA FILM V TV EMAILEM?“ – jednak na nás NEKŘIČ VELKÝMI PÍSMENY, není to slušné, druhak takhle je srozumitelnější, na co se ptáš.

Reklama
TheSkeleton
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Existuje služba, která mě upozorní na vysíláíní filmu v TV?*

Příspěvekod TheSkeleton » 20 úno 2010 12:29

jde to na TV.seznam.cz ovšem musíš mít na seznam.cz založenou mailovou schránku, pak na adrese tv.seznam.cz si najdeš třeba měsíc dopředu nějaký pořad (přidáš si ho do "oblíbených") a pak si necháš zasílat upozornění emailem třeba 1 den předem, nebo i 5 minut před začátkem pořadu :bigups:
Life's too short to remove USB safely.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”