Neustálé zmenšování místa na disku Vyřešeno
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Neustálé zmenšování místa na disku Vyřešeno
Zdar, porad se mi zmensuje misto na disku, myslim ze to je zalohovanim ne ? a jak ho vypnout, to nevim poradite ? Dik predem
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Neustálé zmenšování místa na disku
Pokud zálohuješ na disk C, tak to není dobré. Nastav si zálohování na další disk, pokud jej v PC máš. Místo se též zmenšuje zvyšováním počtu bodu obnovení a záleží, jak velké místo jsi pro to nastavil. To zdaleka není vše. Jaké disky máš v počítači a jaký Windows?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Linas
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mam jeden disk rozdeleny na dva , mam WinXP ale kamos rikal ze at to upe zastavim a smazu jakysi Temp
cus....rad ti poradim..napis mi na icq 394612090.....az budem oba online tak ti popisu detajlne jak smazat z disku vse co tam nepotrebujes...nebo ti to muzu popsat i tady....vyber si
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Na promazání balastu můžeš použít CCleaner.
Další část si Windows ukusují na body obnovy. Já je nepoužívám vůbec, protože zálohuji systém jiným způsobem; tuším ale, že se dá nastavit, jak velkou část disku zaberou. A jistěže má asi smysl bod obnovy pro systémový disk, ale nevím, k čemu by měly být body obnovy pro disky s uživatelskými daty.
Další část si Windows ukusují na body obnovy. Já je nepoužívám vůbec, protože zálohuji systém jiným způsobem; tuším ale, že se dá nastavit, jak velkou část disku zaberou. A jistěže má asi smysl bod obnovy pro systémový disk, ale nevím, k čemu by měly být body obnovy pro disky s uživatelskými daty.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2969
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-
-
- 0
- 2927
-
od krystofb
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15898
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3247
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
-
- 3
- 2004
-
od Jirka88