Dobrý den,
ve Firefoxu nemám lištu – tam kde jsou oblíbené položky a ten domeček na domovskou stránku.
Zkoušel jsem klikat pravým na lištu, ale nic tam nebylo, aby to tam bylo.
(děkuju za odpověd)
/*
Takhle s prominutím dementní nadpis („firefox“) a nadto ještě v naprosto nevhodné sekci (Sítě - hardware), to už jsem opravdu dlouho neviděl. Nadpis „firefox“, krom toho, že je mimořádně hloupý, porušuje svou nulovou informační hodnotou pravidla fóra. Četl? Nečetl? Přečteš? Budeš se jimi řídit? Díky.
Při té příležitosti tě zdvořile žádám, abys začal používat diakritiku a interpunkci – kdo to má po tobě číst? A to nemluvím o naprosto neuvěřitelných spojeních jako „nic tam nebylo aby to tam bylo“ – to je prosím co?
Myloš
*/
Ve Firefoxu postrádám lištu s domečkem.* Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: firefox
Klikneš pravým na vrchní řadu a msuíš mít zafajfklé "Lišta navigace" a "Lišta záložek"
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
zkoušel si Zobrazení -> Nástrojové lišty -> Lišty navigace, Lišta záložek?
To tam vubec nemám mám tam Nový panel
Obnovit panel atd.....
To co jsi psal tak tam neni omilem jsme to odklikli zbytečnosti a asi jsme odklikl to co tam mnělo bejt ta domovská stránka atd... a uš to nejde z vrátit skoušel jsem to odinstalovat a naistalovat a nic
Myloš sorry za mojí demen..... a to aby to tam bylo tim myslim ten domeček atd...... (dík za pochopení)
Slegr kde najdu zobrazení jestli myslíšto v ovladacích panelých tak tam jsem nic takovýho neviděl
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
Obnovit panel atd.....
To co jsi psal tak tam neni omilem jsme to odklikli zbytečnosti a asi jsme odklikl to co tam mnělo bejt ta domovská stránka atd... a uš to nejde z vrátit skoušel jsem to odinstalovat a naistalovat a nic
Myloš sorry za mojí demen..... a to aby to tam bylo tim myslim ten domeček atd...... (dík za pochopení)
Slegr kde najdu zobrazení jestli myslíšto v ovladacích panelých tak tam jsem nic takovýho neviděl
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
Re: Ve Firefoxu postrádám lištu s domečkem.*

//Piš česky, dík
jako na chatu abych neodepisoval přes odpovědět ale upravoval svojí poslední odpověd ?
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
já myslel ve Firefoxu ale jesli nevidíš ani panel Hlavní nabídky(soubor, úpravy, zobrazení...) tak fakt nevím
//Tohle není Chat!
//Tohle není Chat!
Když FF chceš odinstalovat a znovu nainstalovat, musíš po odinstalaci vymazat všechny stopy, které po sobě FF zanechává.
Jsou to (adresáře jsou skryté!)
"Documents and Settings\tvůj-profil\Data aplikací\Mozilla\Firefox"
"Documents and Settings\tvůj-profil\Local Settings\Data aplikací\Mozilla\Firefox"
a obdobné adresáře Firefox v případných dalších uživatelských adresářích.
Jsou to (adresáře jsou skryté!)
"Documents and Settings\tvůj-profil\Data aplikací\Mozilla\Firefox"
"Documents and Settings\tvůj-profil\Local Settings\Data aplikací\Mozilla\Firefox"
a obdobné adresáře Firefox v případných dalších uživatelských adresářích.
- odinstaluj FF
- vymaž dané adresáře
- vymaž po FF stopy v registrech (CCleaner nebo RegCleaner)
- pro jistotu restartuj
- Znovu FF nainstaluj
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Uš to mam dík obnovyl jsem celej PC
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus - Zobrazení - Nástrojové lišty - Vlastní a tam mimo jiné najdeš "Nastavit výchozí sadu".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3180
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-