Zmizel diskový oddíl
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zmizel diskový oddíl
OK chapu. Jen potrebuju poradit jak na : "Pokud se ti tahle operace podaří, můžeš ve Windows potom danou diskovou oblast zrušit, opět vytvořit (nejlépe jako primární) a naformátovat s přiřazením písmene."
Pomocí buď Správce disků, nebo programu Easeus Partition Manager to je fuk.
Domnívám se, že přes zrušení a opětovné vytvoření by mohl padnout ten neznámý nesmysl, který tu partition blokuje.
Domnívám se, že přes zrušení a opětovné vytvoření by mohl padnout ten neznámý nesmysl, který tu partition blokuje.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj nemuzu ted najit ten externi disk. Nechci te porad otravovat takze jenom potrebuju presne vedet co mam udelat az si zalohuju ty data.
Jestli se povede záloha, tak pak můžeš s tou zablokovanou partišnou udělat co chceš.
Jako pokus o odblokování jsem už výše uvedl – tuto oblast smazat, potom znova vytvořit (jako primární), naformátovat a přiřadit písmeno.
A nijak neotravuješ – když tu jsem, nebo když je tu kdokoli jiný, koho napadá nějaké řešení, rádi odpovíme.
Jako pokus o odblokování jsem už výše uvedl – tuto oblast smazat, potom znova vytvořit (jako primární), naformátovat a přiřadit písmeno.
A nijak neotravuješ – když tu jsem, nebo když je tu kdokoli jiný, koho napadá nějaké řešení, rádi odpovíme.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
!VYŘEŠENO! Jen mě mrzí, že kdybych hned na začátku použil EASEUS Partition Master, nemuseli jsme to takhle složitě řešit, protože když sem po úspěšném naformátování pokusil zvětšit to C, tak to šlo v pohodě. Jsem rád, že existujou lidi, který člověku pomůžou. Bez tohohle fora bych to musel dát někomu spravit. Zdar
PS To naformátování stejne přes ten Správce disků nešlo. :)
PS To naformátování stejne přes ten Správce disků nešlo. :)
Rádo se stalo.
- Mýliti se je Myloš.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jo este jeden dotaz. Kdyz budu naformatuju iddil s OS vymaze se i ten OS ?
Samozřejmě že vymaže.
Formátování vždycky vymaže data na té oblasti, kterou formátuješ.
Formátování vždycky vymaže data na té oblasti, kterou formátuješ.
- Mýliti se je Myloš.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
OK dik
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4022
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
21 zář 2024 16:10
-
-
Nelze vytvořit oddíl o velikosti volného místa na HDD Příloha(y)
od Ddwarf » 25 led 2025 07:31 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 2968
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 09:16
-