V čem nahrát real media na HD

...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

V čem nahrát real media na HD

Příspěvekod Jan Pašek » 27 zář 2006 20:57

Tož chlopy kdybych pořádně hledal určitě to tu už někde je ale tuhle činnost provádím už hodinu a nic. Pro mladou potřebuju z ofigo stránky jedný kapely stahnout muziku ale sou tam linky *.ram a tuhle muziku sem zatím nikde nenašel a co sem našel na torentech nefunguje.
A nebo jinak Komlet diskografii Mystic Propherci link nebo funkční torent nemáte?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 28 zář 2006 11:26

No HLP? PLS.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 02 říj 2006 08:17

Nenašel by se přece jen nějaký ochotný pán nebo paní co by mi poradil(a) nějaký nahrávací SW. Zatím sem nenašel nic co by mi vyhovělo.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 02 říj 2006 13:05

Stáhni do počítače a přehraj v Real Media Playeru. Momentálně mě nenapadá, v čem to převést do nějakého civilizovaného formátu, zkusím večer doma něco vyzkoušet a dám vědět.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 02 říj 2006 13:10

Pruser je že do kompu stahnu akorát link. Na převod jednoznačně vítězí MilanGuis (http://www.slunecnice.cz) proto sem se pídil po nějakém recordéru.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 02 říj 2006 13:22

Možnost č. 1: použít dva PC a propojit audio výstup "přijímajícího" a audio vstup "zaznamenávajícího" a nahrát to "po audiu" do nějakého softu.
Možnost č. 2: Spojit audio výstup s audio vstupem téže zvukové karty, spustit záznam, pak spustit stahování, a nahrát. To se ale povede jen v případě, že tvoje zvuková karta umí vypnout monitorování při záznamu, jinak to kladně zazpětnovazbíš se všemi nepříjemnými důsledky.
Možnost č. 3: Přesvědčit mladou, aby přehodnotila svůj žebříček hodnot a vybrala si nějakou kapelu, která umožňuje stahovat muziku v civilizovanějším formátu - třeba .wma :smile:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 02 říj 2006 13:41

V tom případě mam ještě jinej nápad Myslim že máme doma MP3 Přehrávač s recordingem v tom případě by akorát stačilo přehazovat kabely a vlastně už bych to měl dostat ve *.wma přez USB v nejhorším ale to bude leda za svíčkovou k obědu. Vemu nějakej kazeťák a pak to protáhnu přez nějakou mixáž aby sem odstranil šumy.
Že se do mě musí dycky strčit aby se mi rozsvítilo...

iceman4
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

lidi tim zabijete kvalitu

Příspěvekod iceman4 » 23 říj 2006 18:14

Lidi tim zabijete kvalitu! Neni vám blbý, ten kvalitou na hraně zvuk z netu tahat do digitál analogovýho převodníku ve zvukovce pak do anologdigitálního převodníku v tom MP3 a ještě s neuzeměným rozhraním, tim ztratíš hodně kvalitu a vejšky přež 12kHz pak můžeš odepsat úplně. koukni na slunečnice.cz je tam někde sw kterej nahrává zvuk co jde do výstupního digitálního pževodníku ve zvukouvej kartě, tim docílíš skoro stejnýho výsledku akoráz s mnohem menší ztrátou kvality.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: lidi tim zabijete kvalitu

Příspěvekod mmmartin » 23 říj 2006 19:29

iceman4 píše:Lidi tim zabijete kvalitu!.

Obávám se, že v tomhle případě už není o co přijít. A jen tak mimochodem: např. optický záznam na 35 mm filmu (pokud se povede ho neutopit v laborkách) končí někde u 10 kHz - a jak to dovede v kině zahrát!

Zpět na “Vše ostatní (sw)”