Silverlight - neznám - na co a jak se užívá Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Silverlight - neznám - na co a jak se užívá

Příspěvekod Jan Pašek » 06 úno 2011 20:41

Momentálně provádím sw údržbu na PC dceři. na ploše měla instalaci silverlight a vypadáto že jí pokaždé spouštěla což mě připadá jako totální kravina. Chci se zaptat silverlicht je plugin do prohlížeče nebo to má samostatnou ikonu zástupce pro spuštení bo neužívám neznám a chtěl bych se dopracovat k rychlím odpovědím z goglení a návodů na toto téma jsem jaksi Mahony
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Re: Silverlight - neznám - na co a jak se užívá

Příspěvekod CZechBoY » 06 úno 2011 20:43

Wikipedia.org píše:Silverlight je plug-in vytvořený společností Microsoft pro prohlížeče Windows Internet Explorer, Firefox a Safari pro zobrazení multimediálního obsahu. Plug-in je postaven na technologii Windows Presentation Foundation (WPF) a .NET Framework 3.0. Instalace .NET Framework na klientském počítači není vyžadována.

snad postačí
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 06 úno 2011 20:51

DÍK zcela Není třeba instalační soubor pokud je již jednou nainstalováno a není třeba ani zástupce pro spuštění bo se jedná o plugin tedy zásuvný modul do prohlížeče a pokud je tento plugin vyžadován měl by jej prohlížeč spustit. Pochopil jsem to správně?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

peta501
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod peta501 » 06 úno 2011 20:53

pouziva se treba na strankach MS.. :) nikde jinde sem na nej zatim moc nenarazil :)
edit ano pochopil jsi to spravne :)
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: Silverlight - neznám - na co a jak se užívá  Vyřešeno

Příspěvekod Jan Pašek » 06 úno 2011 20:56

Dík a zavírám

Zpět na “Vše ostatní (sw)”