V čem a jak vyrenderovat video, aby to netrvalo moc dlouho
V čem a jak vyrenderovat video, aby to netrvalo moc dlouho
Zdravím. Dostalo se mi do ruk video dohromady 8,41GB, chtěl bych to vyrenderovat tak aby se to vlezlo na jedno DVD a netrvalo to kolem 6hodin. Ptže když jsem to zkoušel v powerDirectoru, tak výsledek byl: *.avi, ale 19,1GB a 6hodin...a nebo 4,2GB, ale taky kolem 6 hodin
Video je nastřihané ve formátu *.mts, chtěl bych ho sloučit a převést do menší velikosti a pokud možno bez ztráty dat.

Re: V čem a jak vyrenderovat video, aby to netrvalo moc dlou
Renderování to není, bez ztráty dat to nepůjde a krátce to také trvat nebude 

Aha, a nějaký program bys mi doporučil?... Jo, vlastně renderování je v blenderu a tak 

Já to nechci jenom překonvertovat, já chci sloučit cca 40 částí a potom to už producírovat
do jiného formátu

Většina nástrojů umí nejen konverzi, ale i slučování nebo rozdělování. Nebo hledej join.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OT/
Kdyby si měl NVidii, tak sis moh citelně pomoct střihacím programem s podporou cuda. Já mám C2D 2,4GHz a GF460GTX. Výrobce stříhacího programu Badavoom s podporou cuda, tvrdí, že to zrychlí 5x, ale v reálu to bylo rychlejší tak 3x. Byl to jeden z důvodů, proč jsem šel do Nvidie a ne do AMD/Ati.
Kdyby si měl NVidii, tak sis moh citelně pomoct střihacím programem s podporou cuda. Já mám C2D 2,4GHz a GF460GTX. Výrobce stříhacího programu Badavoom s podporou cuda, tvrdí, že to zrychlí 5x, ale v reálu to bylo rychlejší tak 3x. Byl to jeden z důvodů, proč jsem šel do Nvidie a ne do AMD/Ati.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1125
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27