Jak převedu peníze na Paypal?.*

...

Moderátor: Mods_senior

amaroun
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Jak převedu peníze na Paypal?.*

Příspěvekod amaroun » 27 dub 2011 21:49

Vím že je to trochu z jiného soudku, ale jak převedu peníze z běžného účtu na svůj paypal účet? Potřebuji tam mít jen pár kaček na kredit pro hru.
Mám k dispozici číslo účtu, ale dál jsem v loji protože jen předpokládám že Transfer ID je specifický symbol.Navíc dole na stránce je napsáno Paypal nepřijímá online převod, musíte jít do banky a vyplnit formulář k převodu, což mi není jasné proč to není při internet bankink jedno.
Možná bude lepší zajít do banky a poptat se. :?
Tak kdyby jste někdo k tomu něco měl, tak díky předem.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 27 dub 2011 22:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Převod peněz na paypal“, protože „Převod peněz na paypal“ co? Se převádí? Se nepřevádí? Copak jen nám ten převod dělá? Dělá něco jiného? Nedělá nic? … Nikdy nepochybíš, když budeš nadpis formulovat jako ve škole celou větou.

Reklama
Rimmer
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Jak převedu peníze na Paypal?.*

Příspěvekod Rimmer » 27 dub 2011 23:01

Je to jednoduché, převod peněz na PAYPAL účet se v ničem neliší od jiných převodů....tzn. v žádném případě není třeba chodit do banky! Stačí poslat kč např. přes internetový bankovnictví a cca do 2 dnů máš peníze na PAYPALu.

Já posílám na účet: 000000-0081880926/2700

No a do zprávy pro příjemce dávám svoje paypal ID a to samé do kolonky příjemce. Specifický, variabilní i konstatní symbol nechávám prázdný (stejně bych je neměl čím vyplnit, protože paypal ID obsahuje nejen čísla, ale i znaky a ty do těchto polí nenarvu...).

Všechny převody mi vždy v pohodě dorazily...
Rimms

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Jak převedu peníze na Paypal?.*

Příspěvekod amaroun » 28 dub 2011 07:08

Díky zkusím to:-)

Zpět na “Vše ostatní (sw)”