výsledky testu antivirů na Geek.com

...

Moderátor: Mods_senior

racik198
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

výsledky testu antivirů na Geek.com

Příspěvekod racik198 » 11 kvě 2011 22:38

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak to je, jestli jsou ty výsledky z Geek.com pravdivé, nebo si zase něco vymysleli tady to je:
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/sof ... testu.html
podle nich je avast! aá na 14tém místě, čekal jsem tak 7-9 místo ale 14té? to fakt ne a pak jsem byl překvapenej z toho MS Security Essentials, 21 místo?? to je tak neůčinej??
PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB

Reklama
hipiry
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: výsledky testu antivirů na Geek.com

Příspěvekod hipiry » 12 kvě 2011 01:16

Jako třeba u tý aviry není testovaná personal edition, ale komplexní sada nástrojů- stejně tak u comoda a určitě i dalších. Podle mě je nesmysl porovnávat free avast, kterej je jenom antivirus s programy, kde máš antivir, firewall, antiphishing ochranu atd. v jednom. Vykašlal jsem se na free aviru, protože hlásí každou blbost. Přeci jen pravidelně zálohuju céčko a když se mi za 3 neděle zhroutí počítač, tak si radši obětuju hodinu na obnovu zálohy, než abych se furt otravoval s tím, že Avira nechápe, že "ignorovat vždy" znamená, co to logicky znamená. Používám free avast a comodo firewall s proaktivní ochranou a 3 roky jsem žádnou infekci nechytil.

edit: žádnu, která by způsobila něco víc než jen upozornění bezpečnostního programu.

jirislav
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod jirislav » 12 kvě 2011 01:25

Nejlepší řešení je přejít na linux :P , tam nepotřebujete antiviry :lol: to je taky důvod, proč většina internetových společností běží na linuxu a ne na windows .. je to mnohonásobně bezpečnější ..
MP3:Helax 93,7

<TeXaN> jakej ma maximalni dosah BT? v idealnich podminkach
<TeXaN> resp projde mi skrz zed a jeste 15m na zahradu?
<Unimatrix325> pokud BT znamena bitevni tank, pak ano

sasshrek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sasshrek » 12 kvě 2011 07:31

Mám AV MS Essencial Security a FW Zone Alarm a žádný svinstvo (asi ) v Pc nemám, tedy soudím podle toho že systém se chová korektně. A není to moc dávno,co jsem nainstalil Eset trial, postahoval z torrentu záměrně zasviněný warez (byl v plánu format HDD) a Microsovtí,stejně jako Esetí AV v obou případech detekoval stejně,s tím rozdílem,že Microsoft Ti ho dá zadara. Ta Avira je fakt paranoidní AV,šel z Pc poté, co blbnul i při stáhnutí oficiálních patchů na hry. :D

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 13 kvě 2011 18:22

Záleží jak je který soft nastavený.Rozhodně v testech balíku a firewallů spíš věřímhttp://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php v tom původním odkazu,když vidím,že avg je kvalitnější jak pctools a již ztrácející kvalitu eset tak se mi chce brečet smíchy. :lol:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 13 kvě 2011 18:45

Novinky, Matousec :lol: Čemu se dá alespoň trochu věřit je VB
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 13 kvě 2011 18:52

Tak to jo,když si z něj vemu na srovnání-Comodo-AVG a zastaralý Sunbelt tak nevím,co si mám myslet. :D

Zpět na “Vše ostatní (sw)”