Tak dnes jsem si po delší době opět pustil Game Page ze stránek ČT a restart počítače!!Dělalo mi to už dříve a nějak jsem to zde i řešil kontrolou hardwaru a vše v pořádku.Pak jsem nějakou dobu až doteď ty videa nezkoušel.No ale asi to bude něčím jiným.Jakýkoli pořad který si na stránkách ČT pustím a okamžitě mě klekne comp.Teď mě napadlo,že to spadlo když jsem dal na celou obrazovku./Možná by spadl i tak,ale teď už to zkoušet nebudu abych zas nečekal na nový restart a navíc se mi vždy rozhodí FF .

/Používám Firefox.Nějak jsem pátral a je prý možné ,že je nějaký problém s Adobe Flash Playerem.Může dělat až takový problémy,že restartuje počítač?Jiný videa na jiných serverech/samozřejmě jsem nebyl všude/
mi to nedělají.Ještě ani při hraní her,střihu videa atd počítač nespadne.Grafika testovaná 5hodin FurMarkem,CPU testováno Prime a OCCT.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Kvě 13, 2011 9:35 pm) ---
Tak jsem neodolal,odinstaloval AdobeFlashPlayer a nainstaloval nejnovější,zapnul GamePage a po cca dvacetisekundách zavrčení a comp opět restart.Jo z celou obrazovkou nic společnýho,spadlo to i při minimu.

--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Kvě 13, 2011 10:12 pm) ---
Tak jsem chtěl zkusit ta videa v IE,ale tam mi to zase píše,že používám starší verzi AFP,že potřebuji verzi 10.1 a vyšší,což je blbost,neb ten tam mám!
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Kvě 13, 2011 10:26 pm) ---
Sorry jsem se překlikl a místo Adobe pro IE jsem nainstaloval adobe pro FF.Jdu to zkusit na tom exploreru....
--- Doplnění předchozího příspěvku (Pát Kvě 13, 2011 10:29 pm) ---
TAKŽE NA INTERNET EXPLORERU TO JEDE!!!!!HELP 
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.