Poraďte nějaký přehrávač mp3 pro pouštění. Představa. Vše v jednom okně, možnist otevření více (2) skladeb, ovládání hlasitosti myší přímo v okně . Budu pouštět skladby, sem tam ztišovat a mezi skladbama pouštět znělku bez zbytečných prodlev.
Nemám přehled a ve WMP to pouštět nehodlám. Nechám si poradit:D
Díky.
mp3 player pro veřejenou produkci Vyřešeno
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: mp3 player pro veřejenou produkci
Zkus si vybrat: http://en.softonic.com/s/dj-player
Osobně mám zkušennost, když jsme s kamarádem, moderátorem jednoho známého západočeského rádia, "dělali" Silvestr, tak on, jakožto profík, měl podobný soft a dělal machry, machry, jak se to bude krásně míchat z jeho notebooku. Nakonec to po pár písničkách zapíchnul, pro naprostou nepřehlednost a komplikovanost ovládání pomocí myši a přešli jsme na můj notes, který měl původně jen ovládat světla, ze kterého hrál muziku přehrávač MediaMonkey, který byl v režimu JukeBox, kdy si hosté vybírali písničky sami, ty se řadily do fronty a program je krásně prolínal, když na ně přišla řada. O světla se postaral program MusicVisualization a my se mohli nerušeně věnovat silvestrovské konzumaci...
Osobně mám zkušennost, když jsme s kamarádem, moderátorem jednoho známého západočeského rádia, "dělali" Silvestr, tak on, jakožto profík, měl podobný soft a dělal machry, machry, jak se to bude krásně míchat z jeho notebooku. Nakonec to po pár písničkách zapíchnul, pro naprostou nepřehlednost a komplikovanost ovládání pomocí myši a přešli jsme na můj notes, který měl původně jen ovládat světla, ze kterého hrál muziku přehrávač MediaMonkey, který byl v režimu JukeBox, kdy si hosté vybírali písničky sami, ty se řadily do fronty a program je krásně prolínal, když na ně přišla řada. O světla se postaral program MusicVisualization a my se mohli nerušeně věnovat silvestrovské konzumaci...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Mě jde fakt jen o to, to komfortně pouštět, skaldby jsou nachystané a upravené, takže žádné přechody a jiná kouzla nepotřebuji.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Já se tě nesnažím zrazovat od tvých ušlechtilých plánů, jen ti ze své vlastní zkušennosti říkám, že je to pomocí SW komplikované a co je nejhorší, posluchači to stejně neocení
Jiná věc by byla, mít tak 19' TouchScreen monitor, to by se to pak "šoupalo čudlíkama", ale to je úplně jiná písnička
Zkus ten MediaMonkey, je free, jednoduchý a co si navolíš do playlistu, to jede, buď s crossfadingem, nebo bez, jak si navolíš.

Zkus ten MediaMonkey, je free, jednoduchý a co si navolíš do playlistu, to jede, buď s crossfadingem, nebo bez, jak si navolíš.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Maximální souhlas,MediaMonkey je super,mám ho snad 3 roky a nemůžu vynachválit.
OK. Přes víkend to pozkouším, ať vím o co jde. Zatím nechám otevřeno, ať můžu kde řešit případné komplikace. Díky za tip.
Takže pár dotazů k Media Monkey.
Mám hotový playlist v pravé části. Vadily mi přechody z jedné skladby do druhé - odstranil jsem fajfku u "crossfade" a OK.
U všech skladeb v playlistu bych však chtěl, aby se po přehrání skladby stoplo a další skladbu bych musel manuálně poklepem pustit. Teď to musím řešit tak, že skladbu pustím a v menu "přehrávání dám "stop za hrající skladbou"
Další můj dotaz se týká opakování. Jednu písničku bych chtěl hrát stále opakovaně až do manuálního stopu. Nic jako "loop" se mi najít nepodařilo.
Díky.
Mám hotový playlist v pravé části. Vadily mi přechody z jedné skladby do druhé - odstranil jsem fajfku u "crossfade" a OK.
U všech skladeb v playlistu bych však chtěl, aby se po přehrání skladby stoplo a další skladbu bych musel manuálně poklepem pustit. Teď to musím řešit tak, že skladbu pustím a v menu "přehrávání dám "stop za hrající skladbou"
Další můj dotaz se týká opakování. Jednu písničku bych chtěl hrát stále opakovaně až do manuálního stopu. Nic jako "loop" se mi najít nepodařilo.
Díky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
VWware Workstation Player-nelze vytvořit virt.Windows. Příloha(y)
od ski1961 » 26 srp 2024 14:46 » v Programy ke stažení - 6
- 5316
-
od ski1961
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 15:48
-