Ahoj všichni! Hraji hru Keltský král: Válečný běs. Hraji s kamarádem, ale po nějaké době to napíše, že bylo s ním ztraceno spojení.. to samé s jinými kamarady.. i když založí on nebo někdo jiný. Soudím, že chyba je u hamachi. Mám veřejku a když založím.. tak to napíše hned, že bylo ztraceno spojení.
Je tedy možnost něčeho opravdu podobného hamachi? Zkoušel jsem n2n GUI a nefungovalo.
Vím, že tu je jedno téma již, avšak já mám jiný problém vůči jiné hře.. a tyto rady nefungovali.
Děkuji všem předem.
Náhrada za hamachi? Existuje?
Re: Náhrada za hamachi? Existuje?
Gameranger. Ale první se podívej na seznam podporovaných her.
Zkus Comodo EasyVPN, akorát to teď docela padá.
Takže jsem zkoušel Gameranger a bohužel bez úspěchu.. hru podporuje, kliknu na "host" v tom programu, spustí se místnost, kámoš se připojí a dám start. Jsme v lobby, zvolime si za co budem hrát a spustime hru.. jenže to začne psát "Čekání na hráče "Jméno" (3),(6),(8).." a jeste chvili to takhle píše a nakonec ho to vyhodí. Kdyz jsem v lobby tak to píše host ip mojí, což jak jsem řikal, byl též problém a nyní jsem si nepomohl.. Nevím čím to je.. s hamachi to třeba pul hodiny hrajeme a pak to napíše tohle čekání..
Comodo EasyVPN jsem nezkoušel, co to je přesně? Já hledam opravdu podobný hamachi.. nejakej program.. kterej mi prideli ip a kamoš ji najde a hrajem.. jako u hamachi.. Prosím poradte.
Comodo EasyVPN jsem nezkoušel, co to je přesně? Já hledam opravdu podobný hamachi.. nejakej program.. kterej mi prideli ip a kamoš ji najde a hrajem.. jako u hamachi.. Prosím poradte.
Zkusil bych Tunngle. Používáme ho s kamošema a jede v pohodě.
Gigabite GA-880GM-UD2H (rev.1.3), AMD Athlon X2 245, 2GB DDR3, Seagate 500GB, Fortron 350W, Gigabite HD 5770.
No dyť jo, to je to samý, akorát se tam musíš zaregistrovat, jsou tam daleko menší pingy i přes relay, u hamachi je přes relay ping třeba 200 ale laguje to, u comoda je ping 80-120 a nelaguje to. Výborná alternativa, hostuju přes to server na minecraft.
Gameranger je nej
:D. Podporuje i tu tvou hru.
Garena má v sobě nějaký blechy

Garena má v sobě nějaký blechy

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8