Čau
Včera jsem měnil modem kvůli jedné akci od O2 a poté mi nefunguje Wifi (což se dalo čekat). Zkoušel jsem i takové CD, ale moc jsem tam toho nenalezl nebo spíš nevěděl kde hledat. Jestli mě může někde nasměrovat byl bych vděčný :)
Problém s Wifi Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s Wifi
Nefunguje wi-fi? Trochu moc obecné nemyslíš? Nemá jen defaultní SSID?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Pohlaví:
Re: Problém s Wifi
Takhle, nevím jestli mi zůstává stejná z dřívějška a jestli jenom nefunguje nebo jestli mám nějak instalovat novou. Prostě nový modem a žádná wifi síť. a SSID to je zcela mimo mě 
--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2011 11:08) ---
Problém jsem, už našel a bylo trapně lehký, že se trochu stydím. ( dělal jsem to poprvé ) ... ale jeden problém tu ještě mám, potřeboval bych poradit jestli mám zvolit šifrování WEP nebo WAP. Trochu jsem googlil a našel jsem, že někdo má WAP2, ale takovou možnost mi to nenabízí.

--- Doplnění předchozího příspěvku (01 Čer 2011 11:08) ---
Problém jsem, už našel a bylo trapně lehký, že se trochu stydím. ( dělal jsem to poprvé ) ... ale jeden problém tu ještě mám, potřeboval bych poradit jestli mám zvolit šifrování WEP nebo WAP. Trochu jsem googlil a našel jsem, že někdo má WAP2, ale takovou možnost mi to nenabízí.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s Wifi Vyřešeno
Není to WAP (ten najdeš tak akorát na mobilech jako druh internetového spojení), ale WPA. Určitě WPA, lépe to WPA2
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5501
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58