Jak získat raw/nenaformátovanou partition?
Jak získat raw/nenaformátovanou partition?
zdravím, pod windows XP potřebuji na disku vytvořit partition která nebude nijak naformátovaná (vyžaduje to tak skener který s tímto diskovým prostorem pracuje). Vytvořit partition nebyl velký problém (použil jsem http://www.slunecnice.cz/sw/partition-manager/), nicméně výsledná partition převzala formátování NTFS a nedokážu dohledat informaci jak se tohoto formátování kompletně zbavit. Případně zda postupovat jinak již při rozdělení. Google jsem zkoušel dlouze, leč neúspěšně tak zkouším štěstí zde, zda někdo nemá potřebnou zkušenost. Mockrát díky.
Re: Jak získat raw/nenaformátovanou partition?
Když vytvoříš ve správci disků partition bez toho, abys ji naformátoval, to by nestačilo?
Nebo na stránce http://www.sevenforums.com/tutorials/26 ... e-new.html hledej toto:
NOTE: This will create a new blank RAW partition with selected disk (step 5) that contains the unallocated partition free space.
Nebo na stránce http://www.sevenforums.com/tutorials/26 ... e-new.html hledej toto:
NOTE: This will create a new blank RAW partition with selected disk (step 5) that contains the unallocated partition free space.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Správce disků mi partition vytvořit vůbec neumožňuje. Proto jsem sahl po tom partition manageru. Řešení z toho odkazu se mi zdá býti pouze pro Win 7.
Nesmysl. Od toho je správce disků (diskmgmt.msc) správcem disků, že umožňuje vytvářet, mazat, formátovat a pojmenovávat partyšny.
Jestliže máš na daném disku volném místo, klikni na něj pravým myšítkem a dej vytvořit novou oblast. Na otázku jakou bych doporučil primármí.
Jestli tam volné místo nemáš, nejprve musíš nějakou oblast smazat.
Jestliže máš na daném disku volném místo, klikni na něj pravým myšítkem a dej vytvořit novou oblast. Na otázku jakou bych doporučil primármí.
Jestli tam volné místo nemáš, nejprve musíš nějakou oblast smazat.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
No ano, klik pravým tlačítkem na daný disk a žádné vytvořit novou oblast tam není. Obrázek jako důkaz situace teď nepošlu neb ten počítač mám jinde, ale to že touto cestou jít nelze berte prosím jako realitu.
V tom případě buď klikáš na disk, který nemá žádné volné místo, nebo to není správa disků.
Obětoval jsem jeden exterňák, přehraj si to jako animaci. Demonstrace proběhla v ixpéčkách.
Máš tam celý průběh od mazání existující pártyšny až po vytvoření nové nenaformátované.
Obětoval jsem jeden exterňák, přehraj si to jako animaci. Demonstrace proběhla v ixpéčkách.
Máš tam celý průběh od mazání existující pártyšny až po vytvoření nové nenaformátované.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2606
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek