Přečtení image "img"souboru vytvořeného GetDataBac

...

Moderátor: Mods_senior

antabe
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Přečtení image "img"souboru vytvořeného GetDataBac

Příspěvekod antabe » 01 led 2007 17:20

Obnovoval jsem data z HDD pomocí programu GetDataBack for NTFS. Program po všech operacích zobrazil všechny soubory a složky na disku jako obnovitelné, ale nepovolil(nic nedělá) kopírovat jednotlivé složky a soubory někam do zálohy. Povil ale vytvořit image disku jako "disk_e.img" a dále vytvořil ještě dalších 116 souborů - disk_e.1 až disk_e.116. Můžete mně prosím někdo poradit, jak nyní a čím tato data zobrazit a přečíst. Je to poslední fáze k obnovení dat, o která jsem nepozorností přišel, a na kterých mně moc záleží. Dopředu děkuji.

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 01 led 2007 18:55

Stejným programem přeci tyto data obnovíš. V čem je problém?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

antabe
nováček
Stav:

Příspěvekod antabe » 01 led 2007 19:14

Problém je tedy určitě to, že ho neumím pořádně nastavit, aby vše provedl sám a data obnovil, tak jak říkáš. Můžeš mně prosím poslat nějaký postup a správné nastavení prográmku při této operaci. Byl bych ti moc a moc vděčný.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 01 led 2007 19:41

Program GetDataBack obnovuje data po použití programů (utilit, příkazů) Fdisk, Format, změně oddílů (partitions), virovém napadení, po chybách obsluhy nebo programů, po porušení souborového systému, výmazu souborů, adresářů nebo celých oddílů. Pokud potřebuješ obnovit cokoli z výše uvedeného, tak nejvhodnější doba pro tuto operaci je ihned po zjištění chybového stavu aby se mezitím data, která potřebuješ obnovit, nepřepsala jinými daty. Pro tvoji pojistku bych však nejprve provedl zálohu celého disku (vytvoření jeho obrazu - image). Pak spusti program GetDataBack a postupuj podle těchto třech kroků:

Na úvodní obrazovce nastav kategorii obnovy dat, pak klikni vpravo dole na Next a v dalším nastavuješ:

1. Urči disk pro obnovu
2. Nastav souborový systém (FAT32, NTFS ...)
3. Označ potřebná data pro obnovu

Uvedeným způsobem můžeš přesunout obnovená data na jiný harddisk nebo síť. A pokud ti program nepovolí uložení dat, tak máš asi zkušební verzi programu. Sežeň si ostrou verzi nebo *****.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

antabe
nováček
Stav:

Příspěvekod antabe » 01 led 2007 20:03

Zatím moc a moc děkuju za informace. Prostuduju a vyzkouším. Pak si dovolím ještě ozvat a dát zprávu, jak to dopadlo. Takovéto rady jsou k nezaplacení. Ještě jednou moc díky.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”