mediafeed odečet usd z účtu

...

Moderátor: Mods_senior

karbi02
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

mediafeed odečet usd z účtu

Příspěvekod karbi02 » 09 črc 2011 17:21

Ahoj všem, mám velkej problém. 28.6. jsem chtěl stáhnout jeden soubor a společnost mediafeed za to chtěla zaplatit asi 5USD. Platební kartou jsem to zaplatil, soubor se mi stejně nepodařilo stáhnout. Poslali heslo ke stahovacímu programu MediaFeed a já myslel, že tím to skončilo. Teď koukám na účet a je tam odečteno dalších 1425kč pro tuto společnost. Nevím si s tím rady, anglicky moc nerozumím. Má s tím někdo zkušenost? BYl bych nerad, aby se mi odečítaly peníze i nadále a je nějaká možnost vrácení těch 1400kč? I když tomu moc nevěřím. Ale nechci, aby to i nadále pokračovalo. Pomůže někdo prosím?
Původně jsem platil 7denní trial a najednou automaticky asi vybrali peníze za plnou verzi...

Reklama
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Re: mediafeed odečet usd z účtu

Příspěvekod jaojao » 09 črc 2011 18:27

Těžko radit hochu,
není jasné co jsi kde, odkoho ani jak vyvedl.
Lze se jen dohadovat, že jsi si objednal triálku za 5,- dolarů a pravděpodobně jsi jim potvrdil upgrade na plnou verzi, jen mi teda není jasné jak by si bez souhlasu odečetli tu vyšší částku, pokud jsi tedy ten souhlas nedal současně s triálem.....?

Jenže když navíc neumíš anglicky tak to je teprve dílo, asi se budeš muset s tou částkou rozloučit, tak či tak ta částka v Kč je nějak vysoká vzhledem ke kurzu dolaru a ceně 69,95dolaru (pokud tedy v ní není ještě poplatek banky), být tebou tak si ujasním co jsi někomu potvrdil (odsouhlasil - podmínky atd...) a pádím se poradit do banky, tam už budou vědět co dělat, popřípadě zabránit dalším nepředloženostem !

Příště rozum "do hrsti" existují překladače i strejda google něco z té angliny vysmolí. :idea:
(pozdě, ale zkopíruj si jejich podmínky atd... text a vlož do translátoru něco to vysype)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

karbi02
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod karbi02 » 09 črc 2011 20:07

Překladač napsal toto:
Informace o podpoře

Media kanál nabízí 24 / 7 technickou podporu. Máte-li jakékoli potíže, podívejte se na naší databáze znalostí nebo zašlete email na support@mediafeed.me a my se vám co nejdříve.

Zakoupili jste jednu týdenní studii. Upozorňujeme, že aby se zabránilo přerušení provozu, automaticky aktualizovat svůj účet na plně v úvahu, pokud nechcete zrušit před zkušební doba je u konce. Pokud se rozhodnete, které krmí média není pro vás, vaše soud zrušit na http://mediafeed.me/cancel

Doufáme, že si budete moci vychutnat rychlé stahování, zvýšení bezpečnosti a snadnosti použití krmiv Media na dlouhou dobu dopředu.

Děkuji vám!
Krmivo mediální tým.

Takže tam byla automatická akutalizace... S tím už asi moc nenadělám....

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod warcraftan » 09 črc 2011 20:15

Nemaš náhodou za těch $69,96 na "celý život"?
"get a special upgrade to a lifetime account for just $69.95"

//podle mě tu licenci máš teď neomezenou.
//Každopádne ti vše přišlo, jakékoliv informace login/password na e-mail ne?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson

karbi02
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod karbi02 » 09 črc 2011 20:25

JJ, přihlašovací údaje mi přišly. Bohužel jsem přišel o těch 1400kč. Holt, za blbost se platí. Teď jsem jim psal přes google translator, ale nevěřím, že kvůli něčí nevědomosti by někomu vraceli peníze. Jak jsem se před chvílí dopídil, ta licence je opravdu doživotní -snad. Každopádně platby na tento účet v pondělí pro jistotu zablokuju. Bylo to $ 83.94.

vkrmickova
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod vkrmickova » 08 srp 2011 18:48

Ahojky,
tak ja ted resila stejny problem.

Banka me rekla ze musis na ne zatlacit a zrusit kartu.

Tak jsem nahlasila ze kartu jsem zrtratila.

Okamzite jsem zrusila ucet u Media feed a napsala jim par emailu, ale az v bance me rekli ze musim napsat urcitou casovou lhutu pro odpoved.
Tak jsem jim napsala na zaklade doporuceni Fraud Department - Oddeleni podvodu me maji vratit celozivotne predplatne. Za prve ze jsem s nicim takovym nesouhlasila a ani jsem nic takoveho neodklikla.
A ze pokud mi neodpovi do 24 hodin budu kontaktovat policii ohledne kradeze a neopravneneho pristupu na ucet.
I kdyz zrusis kartu penize by ti meli dojit na ucet.

Muj pozadavek je nyni ve stadiu ze konecne do 24 hodin odpovedeli a castka £54.56 je na ceste na muj ucet.

Tak neztracej hlavu a zkus to. JInak chytra rada z banky na platby pres internet pouzivat kreditni kartu, protoze oni na to maji svoje oddeleni a je to jednodussi pro ne vyridit.

A to ja furt zjistuji po webu jestli ta firma neni nejaka podezrela....no ale jak ty co tech $ 5...je. Ale aspon mam par knizek co jsem chtela.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obnovení účtu google
    od miple » 30 dub 2025 09:09 » v Internet a internetové prohlížeče
    3
    4298
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    30 dub 2025 09:26

Zpět na “Vše ostatní (sw)”