Instalace ovladačů, jak na to? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Instalace ovladačů, jak na to?
Dobrý den. Jsem vlastníkem notebooku Acer TravelMatel 5742ZG a stáhl jsem si ze stránek Acer.cz ovladače pro svůj notebok. Je to asi 8 ovladačů na grafárnu, síťovku atakdále atakdále. Nevím však jak ovladače správně nainstalovat. Mám nejdříve odinstaovat ty předešlé nebo jak?
Re: Instalace ovladačů, jak na to? Vyřešeno
8 ovladacov na grafiku??? Nie je to nejak moc? 

► Zobrazit spoiler
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace ovladačů, jak na to?
Myslí tím ovladače pro všechna zařízení v notebooku. Máš problém s některým zařízením v notebooku? Jestliže ne, není důvod ovladače instalovat. Doufám, že to jsou ovladače pro OS, který máš na notebooku instalován.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Ano jsou to tyto ovladače. Ano zařízení trochu zlobí a chci tam nejnovější ovladače PRO MŮJ NOTEBOOK.
http://www.acer.cz/ac/cs/CZ/content/drivers Cesta: Notebook => TravelMate => 5742ZG. Přeinstaloval jsem notebook. Chci přeinstalovat ovladače protože tam jsou třeba i z roku 2006. OS mám originální Win7 home premium 64 bitoví. Na notebooku je již předinstalován. Stáhl jsem si ty ovladače a teď nevím co snima.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže máš Win7, tak asi nejsou ovladače z roku 2006 a Win7 si zpravidla stáhne ovladače při instalaci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Kdyby si stáhl ovladače sám tak tam asi mám ty nové a ne některé z roku 2006! 
Uploaded with ImageShack.us. A to je jen procesor. Hele potřebuju konkrétní pomoc. Sem v ovladačích laik. Jednou jsem instaloval ovladač na svoji atinu a dopadlo to špatně. Přeinstaloval jsem comp. A nyní potřebuju nainstalovat ty ovladače viz. výš. Nevím ovšem jak.

Uploaded with ImageShack.us. A to je jen procesor. Hele potřebuju konkrétní pomoc. Sem v ovladačích laik. Jednou jsem instaloval ovladač na svoji atinu a dopadlo to špatně. Přeinstaloval jsem comp. A nyní potřebuju nainstalovat ty ovladače viz. výš. Nevím ovšem jak.

- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Těžko si je stáhne, pokud třeba nemá připojení k internetu. Při instalaci použije ty, které již obsahuje. Kliknout na tlačítko aktualizovat ovladač, dozvěděl by ses, zda-li nějaký aktuálnější vůbec existuje. Ale to je zřejmě moc práce. Nevím, s čím chceš poradit. Prostě si stáhneš odpovídající ovladač pro svůj NTB, dvakrát na něj klikneš a nainstaluješ. Na to by si ale snad přišel i sám.
Ovladačů ke GK tam je tolik z prostého důvodu, Acer TM 5742ZG se vyráběl jak ve verzi s HD 5470, tak i s GT 540M. Podle toho tedy vybírej. Následně už jen stačí najít ty nejnovější, logicky dle verze, čím vyšší číslo, tím novější. Ovšem před instalací by to pro jistotu chtělo ty staré odinstalovat / restartovat Pc / nainstalovat nové..
Ovladačů ke GK tam je tolik z prostého důvodu, Acer TM 5742ZG se vyráběl jak ve verzi s HD 5470, tak i s GT 540M. Podle toho tedy vybírej. Následně už jen stačí najít ty nejnovější, logicky dle verze, čím vyšší číslo, tím novější. Ovšem před instalací by to pro jistotu chtělo ty staré odinstalovat / restartovat Pc / nainstalovat nové..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemám Win 7, ale ve Správci zařízení označíš zařízení, který chceš aktualizovat a klikneš na něj pravým myšítkem a z nabídky vybereš Aktualizovat ovladač a pak již postupuješ podle pokynů.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3154