nechtěné zavírání oken IE s chybovou hláškou - vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

BADY1
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

nechtěné zavírání oken IE s chybovou hláškou - vyřešeno

Příspěvekod BADY1 » 19 led 2007 13:29

Ahoj všem.
Problém:
Otevřu postupně několik oken IE a při zavírání kteréhokloiv z nich se mi někdy ztratí všechny a vyskočí dále uvedená chybová hláška.
Obrázek
Někdy ale funguje vše normálně.
Občas se objeví i hláška chyby:
ERROR: R6025
Prosím o pomoc jak to napravit.Díky moc.
BADY1

Přidal sem ještě 1 scr s 2. typem hlášky o chybě:

Obrázek

============================================
EDIT BADY1:zatím se jedná pořád jen o chybu v IE.

TO: alias75.
Velmi ti děkuji za nasměrování.Sice se tam nikde problém nevyřešil,ale teď aspoň vím díky tobě odkud vítr fouká.....

Vyřešeno přechodem na FF.
Budu experimentovat a uvidíme.... :evil: formát C je taky docela fajn zábava.... :o
============================================
VYŘEŠENO PŘECHODEM NA FF.
Naposledy upravil(a) BADY1 dne 19 úno 2007 18:39, celkem upraveno 4 x.
ENJOY! You have logged in successfully, BADY1.
DNES SEM VÁS NENAS*AL? - JEN SEM VÁM POMOHL? - NESMUTNĚTE! - SNAD TEDY NĚKDY PŘÍŠTĚ....!

Reklama
alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod alias75 » 19 led 2007 14:17

Řešení je spousta.Od vadné Ram po jednotlivé programy až po HW.Na Živě a ještě tady na živě o tom dost píšou.Nejspíše se mě ale jeví co píšou na Studně ze které je citát.

Studna píše:I když taky PC až tak moc nerozumím,tak jsem se nakonec dočetla,že aktualizace Windows mi znemožnila u některých programů s těmito pracovat.Otevře se tahle hláška "S pamětí nelze provést operaci:read"a program se ukončí! Údajně je to tím,že update brání některým vnějším podezřelým programům přístup,což je fajn,jenže k tomu bohužel přibere taky programy nainstalované, u kterých nerozezná,že jde o potřebnou část programu a tu zablokuje. Chtěla jsem podle návodu instalovat service Pack Hotfix,bohužel dostávám se zase na začátek,kde mi systém napíše,že je třeba instalovat Internet Explorer 6.0.Při pokusu o instalaci hláška,že mám instalovanou novější verzi.Takže zase nic! Poradí mi někdo?Moc díky... Lada
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

Zpět na “Vše ostatní (sw)”