X: Všechny kabely jsou mají svojí vlastní cestu k PC, mám je svázané gumičkou .. :/
Spyke: Repro jsou vpořádku, na jiném PC fungují normálně .. a to samé mi zde dělaly i sluchátka, headset, a jiné repro ..
a taky, je třeba brát v potaz že mi i problikávají ty různé aplikace :) .. nejen zvuk :/
Lupání v reproduktorech Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Lupání v reproduktorech
V podstatě to může dělat např. krátkodobý zkrat v některém z napájecích obvodů, ale to stejně nevysvětluje
při běžném přehrávání z HDD přes WMP, mi zvuk jede naprosto plynule jako dřív (takže bez lupání)
No právě :( .. nedokážu si to ničím vysvětlit, musel by to být problém SW, něco s připojením, ale počítače připojené stejným připojením žádný takovýto problém nemají .. a když je reinstalnutý windows .. grr .. netuším čim by to mohlo být ..
Další poznatek: Nepravidelně mi padá Skype..nepravidelně, teda někdy hned když ho zapnu, někdy třeba po deseti minutách, mi náhle spadne a zeptá se mě to jen jestli chci odeslat hlášení o pádu .. :/
Další poznatek: Nepravidelně mi padá Skype..nepravidelně, teda někdy hned když ho zapnu, někdy třeba po deseti minutách, mi náhle spadne a zeptá se mě to jen jestli chci odeslat hlášení o pádu .. :/
Došly nápady?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nečetl jsem stranu 2, takže nevím, jestli jsi to již nezkoušel. Paměti jsi testoval?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Sice mi to přide jako pitomost, ale tonoucí se stébla chytá - nech si v sekci HijackThis zkontrolovat log.
Mne tam mate, že to ve WMP jede normálně - jsi si tím vůbec jistý?
Mne tam mate, že to ve WMP jede normálně - jsi si tím vůbec jistý?
Karlos: Tím máš na mysli co? Jsem přes ty počítače ´tak trochu nešika a nevím co máš na mysli :-))
Blue Spirit: Není to jen z WMP, je to obecně vůbec ze zvuků co mám třeba uložené na HDD atd.. a ještě víc mě zaráží že třeba když volám na Skype tak toho druhého slyším bez problémů ..
Blue Spirit: Není to jen z WMP, je to obecně vůbec ze zvuků co mám třeba uložené na HDD atd.. a ještě víc mě zaráží že třeba když volám na Skype tak toho druhého slyším bez problémů ..
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Paměti otestuješ třeba programem GoldMemory či MemTest.
HjT si myslím, že nemá cenu, když má čistý OS.
HjT si myslím, že nemá cenu, když má čistý OS.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Pohlaví:
Však píšu žze s tíám HJT je to skoro nepravděpodobné, ale zase mu to lupe jenom u něčeho. Každopádně s tím nic nepokazí.
Ok tedy, paměti otestuji. Ten HJT jsem zkoušel, bohužel nevím k čemu mi to bylo, vyplivlo mi to nějaký log ve kterém jsem ničemu nerozuměl 
A navíc teď jsem zjistil že online rádio mi jede plynule ... musí to být něco s dočasnou pamětí nebo tak něco
:/

A navíc teď jsem zjistil že online rádio mi jede plynule ... musí to být něco s dočasnou pamětí nebo tak něco

Naposledy upravil(a) wedry dne 19 říj 2011 14:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Ono to chce víče číst a méně psát, já ti psal
. Takže znova vygeneruj log, vlož ho do sekce HJT a požádej o kontrolu.nech si v sekci HijackThis zkontrolovat log
-
- Pohlaví:
S tím HJT to beru zpět, přehlédl jsem žes to přeinstaloval. 
/i tak tam něco málo je/

/i tak tam něco málo je/