PC nereaguje na příkaz "bod obnovy"
PC nereaguje na příkaz "bod obnovy"
Zdravím a pěkný večer,prosím již delší dobu mi nereaguje PC na bod obnovy,všechny ostatní příkazy v systémových nástrojích reagují ,ale bod obnovy nic,prosím co je špatně OS XPpro SP3 NTB,děkuji ,Rudolf
Naposledy upravil(a) Ltb dne 22 led 2012 21:33, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu, původní "bod obnovy" příliš obecný
Důvod: Úprava nadpisu, původní "bod obnovy" příliš obecný
Re: bod obnovy
Dobrý večer zda tam jsou nebo ne to nedovedu posoudit při kliknutí na ten odkaz,, bod obnovy,, se žádná nabídka neobjeví ,kde bych mohl vidět datumy předešlých bodů,ale v TuneUp to ukazuje že tam mám 1GB starých bodů obnovy,ale tam není uvedena cesta k ním pouze je jde odstranit,děkuji Rudolf
-
- Pohlaví:
Měla by tam být nabídka, anebo že nástroj bodu obnovení je vypnutý, či nějak podobně.
Dobrý večer,právě žádná nabídka se po kliknutí na odkaz / bod obnovy /neobjeví a pokud tam jdu přes vlastnosti systému tak tam mám/ povolený bod obnovy/nemám zaškrtnuté ,,vypnout bod obnovy,,a o jiném přístupu na tuto funkci nevím,děkuji Rudolf
C:\WINDOWS\system32\Restore\rstrui.exe
Re: PC nereaguje na příkaz "bod obnovy"
Ano tuto možnost jsem ověřoval i přes,,start-spustit,, ale nyní mi to píše tento odkaz:::
K obnovení systému nemáte dostatečná oprávnění zabezpečení,obraťte se na správce ,nebo se přihlaste znovu jako správce/administrátor a akci opakujte,s tím ale si nevím rady,žádné admin. heslo neznám,děkuji Rudolf
K obnovení systému nemáte dostatečná oprávnění zabezpečení,obraťte se na správce ,nebo se přihlaste znovu jako správce/administrátor a akci opakujte,s tím ale si nevím rady,žádné admin. heslo neznám,děkuji Rudolf
-
- Pohlaví:
A jakým způsobem se přihlašuješ? Pokud neznáš heslo, resp. si žádné nezadával, tak se zkus přihlásit bez vyplněného pole heslo.
Zdravím a dobrý den,děkuji za poradu,ale mám problém,já to nedovedu kde bych se měl přihlásit bez vyplnění toho pole administrátora ,je mi 68 a do takových pro mě neznámých vod jsem se nepouštěl,děkuji Rudolf
Jak se přihlásit v XP Prof. jako administrátor:
Pokud se nepřihlašuješ vůbec (přihlášení probíhá automaticky), nejprve se musíš odhlásit (Start → Odhlásit). Dostaneš tak přihlašovací obrazovku, na které je tvůj běžný uživatelský účet:
jenom tam namísto administrátorského účtu bude běžný účet.
V takovém případě stiskni 2× za sebou kombinaci Ctrl+Alt+Del a objeví se takovýto přihlašovací dialog:
Jako jméno napiš Administrator (s krátkým a!) a heslo nech prázdné.
Pokud se nepřihlašuješ vůbec (přihlášení probíhá automaticky), nejprve se musíš odhlásit (Start → Odhlásit). Dostaneš tak přihlašovací obrazovku, na které je tvůj běžný uživatelský účet:
jenom tam namísto administrátorského účtu bude běžný účet.
V takovém případě stiskni 2× za sebou kombinaci Ctrl+Alt+Del a objeví se takovýto přihlašovací dialog:
Jako jméno napiš Administrator (s krátkým a!) a heslo nech prázdné.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Myloš mne předeběhl - případně je to malinko více popsáno ZDE
Dobrý den a opět jsem se posunul ale výsledek //obnova systemu//se nedostavil,kopiroval jsem nastavení z CD proXP pomocí tohoto nástroje
Pokud váš body obnovení systému mám poškozený, pak nebude možné obnovit do předchozího dne. Vaše původní příspěvek, že jsi problém s Firefox 4.11 (?), Poslední verze Firefoxu 3.6. Odebrali jste Firefox, ale jste říkal, že problém přetrvává? OK, co je problém teď? To nemá nic společného s Firefox, protože jste odstranili.
Přejděte na Start / Spustit a zadejte příkaz sfc / scannow a stiskněte Enter. Vložte disk CD XP a bude trvat všechny soubory, které potřebuje na CD.
ale bohužel bod obnovy nelze aktivovat,jinak děkuji a asi se s tím musím naučit žít,pěkný den Rudolf
Pokud váš body obnovení systému mám poškozený, pak nebude možné obnovit do předchozího dne. Vaše původní příspěvek, že jsi problém s Firefox 4.11 (?), Poslední verze Firefoxu 3.6. Odebrali jste Firefox, ale jste říkal, že problém přetrvává? OK, co je problém teď? To nemá nic společného s Firefox, protože jste odstranili.
Přejděte na Start / Spustit a zadejte příkaz sfc / scannow a stiskněte Enter. Vložte disk CD XP a bude trvat všechny soubory, které potřebuje na CD.
ale bohužel bod obnovy nelze aktivovat,jinak děkuji a asi se s tím musím naučit žít,pěkný den Rudolf
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3542
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 lis 2024 09:06