program na potisk cd a dvd

...

Moderátor: Mods_senior

Jana Skálová
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

program na potisk cd a dvd

Příspěvekod Jana Skálová » 26 úno 2007 12:37

Ahoj všichni,
potřebovala bych nějaký program na potisk cd a dvd přímo na média, samozřejmě zdarma ke stažení. Moc se mi líbí acoustica, ale je na mě drahá. Vše co najdu je jen na ty nálepky. Předem moc děkuji každému, kdo se mi pokusí pomoci. :smile:

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 26 úno 2007 14:11

Tyto programy jsou obvykle na instalačním CD k tiskárně Na tvém CD nic takového není?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Jana Skálová
nováček
Stav:

Příspěvekod Jana Skálová » 26 úno 2007 16:18

Je, ale bohužel v tom programu nelze potisknout dvd dle předlohy (stáhnuté dvd potisky), ale pouze utvářet své a to ještě nejde vložit obrázek, který by se mohl roztáhnout po celé ploše, ale pouze podle předlohy vložit několik obrázků (např. fotky do spirály atd.) Vůbec mi ten program nevyhovuje. Jedná se o tiskárnu Canon MP 600. Ale díky za pomoc. Jana S.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 26 úno 2007 18:35

Zkus zapátrat na serverech se sowtware třeba http://www.slunecnice.cz http://www.stahuj.cz jsou ještě další osobně takovou tiskárnu nemám takže požadovaný SW nepoužívám a nemohu tedy ani žádný doporučit.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 04 bře 2007 15:18

Jana Skálová píše:Je, ale bohužel v tom programu nelze potisknout dvd dle předlohy (stáhnuté dvd potisky), ale pouze utvářet své a to ještě nejde vložit obrázek, který by se mohl roztáhnout po celé ploše, ale pouze podle předlohy vložit několik obrázků (např. fotky do spirály atd.) Vůbec mi ten program nevyhovuje. Jedná se o tiskárnu Canon MP 600. Ale díky za pomoc. Jana S.

Resim obdobny problem jen ale u MP 810 :smile: me by docela pichlo vkladat po spirale obr ale to jsem tam nenasel.. :|
Počítač: ANO! :bottle:

Jana Skálová
nováček
Stav:

Příspěvekod Jana Skálová » 04 bře 2007 17:49

Mám u toho Easy Photo Printer a je to normálně možné otevřít cokoli a vložit, ale pouze více obrázku a ne jeden u kterého by se dala upravit velikost. Máte u toho stejný program? Výborný je program Acoustica, dá se na pár dnů stáhnout (shareware). :smile: Jana S.

pompeus50
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod pompeus50 » 30 dub 2007 21:38

jestli mas dvd vypalovacku s potiskem!
tam máš program v NERU

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 30 dub 2007 23:55

pompeus50 píše:jestli mas dvd vypalovacku s potiskem!
tam máš program v NERU

ten program se tuším jmenuje light scribe nebo tak nějak.je dostupný jen pokud nainstaluješ kompletní balík nero suite
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 01 kvě 2007 00:33

pompeus50 píše:jestli mas dvd vypalovacku s potiskem!
tam máš program v NERU

Pokud jsi opravdu myslel LS tak to jsi malinko mimo, my se bavili o skutecnem tisknuti na printable media.
Počítač: ANO! :bottle:

franticek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod franticek » 03 kvě 2007 10:49

Není tam spíše nero cover design či tak nějak? :shock:
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení