Zdravím, mám velký problém s mou grafickou kartou, resp. s aktualizací jejích ovladačů. Mám notebook Acer Aspire 5552g a v něm grafiku ATI Mobility Radeon HD5650, standartní rozlišení monitoru je 1366x768 bodů a celé to funguje na 64-bitových windows sedmičkách.
Zavítal jsem tedy na oficiální stránky výrobce, vybral svůj model notebooku i grafickou kartu a už se mi stahoval Catalyst, což je jakási utilita s ovladačem pro grafiku. Okamžitě po instalaci mě polil studený pot, rozlišení se mi změnilo na 1024x768, což vypadá na mém monitoru dosti obludně. Přes windows se mi rozlišení zpět změnit nepodařilo, nabídnul mi pouze změnu na 800x600, což je tedy ještě větší výhra.
Po otevření catalystu jsem si našel pouze nějaké ovládání jasu monitoru a pár specifikací procesoru, což mi také nějak extra nepomohlo.
Rozhodnul jsem se tedy kontaktovat technickou podporu, ale česky web ACER jede v nějaké čechoangličtině, kdy máte půlku věcí česky, půlku anglicky, chtělo to po mě vyplnit 3 asi 20-místná čísla s nejasnými intrukcemi, kde je hledat a po asi třetím pokusu opsání čísel ze spodní nálepky notebooku jsem stránku frustrovaně zavřel.
Chvíli jsem googlil, ale nic jsem nenašel, asi jen něco přehlížím, ale za boha nemohu najít co. Díky za každou pomoc.
Problém s grafickou kartou ATI
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s grafickou kartou ATI
Zkus vrátit změny ovladače GK - ve Správci zařízení kliknout pravým myšítkem na uvedenou GK - Vlastnosti - Ovladač - vrátit změny.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2203
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2176
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 9
- 3262
-
od Søren