Čauko, potrebujem súrne pomoc :( prosím
Neviem čo sa stalo ale nejde mi ny notebooku zapnúť žiadny program ale žiadny, nič, vôbec nič internet, eset, ccleaner, HP program, ... atď, idú otvárať len priečinky. Aj na internet sa nedá ísť, len toto som preto tu lebo keď kliknem na nejaký program tak sa mi buď nič neotvorí alebo sa mi zobrazi tabulka kde je napisane v akom programe to chcem otvorit lebo v tom predvolenom to nejde, no a tam je aj že ci si chcem ten program v ktorom to chcem otvorit pozriet na internete (alebo také nieco) a na to ked kliknem som na nete a odtiaľ toto pisem, uz som ho 2-kra restartoval a nic a kedze mám nainstalovaný rockekdok nemam ani ikony (lebo ani ten nejde) , mam iba tie na liste a tam maju znak papiera z ohnutym krajom v pravo hore, a este som si vsimol ze ked kliknem v pravo dole je taka sipka ukazujuca smer hore a (tam ked kliknete tak tam mas ostatne programi) ale ja tam mám iba bielu vlajku :((((( pomôžte mi prosím
nejdu programy
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nejdu programy
Dúfam že mi pomôžete v prblémoch ohľadom môjho notebooku, aj keď sme vás porazili v hokeji. :-)
-
- Pohlaví:
Re: nejdu programy
No přečíst to po tobě vyžaduje opravdu značné úsilí. Jak se to stalo, co si s tím dělal? Jaký máš systém? Zkusil si Bod obnovení?
//V hokeji jsme vás vyhrát nechali, vždyť sme bratia:-)//
//V hokeji jsme vás vyhrát nechali, vždyť sme bratia:-)//
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ja viem ale písal som na ríchlo :)
snžil sa rozbehnúť jeden Torent cez torent doenloader a vtedy mi zacalo vyhadzovať ze napr. ccleaner, no nepametám si ale ze nejde a ze nema nieco spolocne s uTorentom aj ked som tomu vobec nepochopil lebo ved coma jeden downloader spolocne z mojimi programami, a na ikonach bolo ten cisti papier a v strede logo utorentu a radsej som ho teda oinstalovala terz tam mam iba ten papier
windows 7
neviem co je obnovovvaci bod, ale uz som ho 2-krat restartoval
-ja viem ze ste nas nechali ved toto neni mozne aby sme sa nad vymi vyhrali :) takže ďakujeme :)
snžil sa rozbehnúť jeden Torent cez torent doenloader a vtedy mi zacalo vyhadzovať ze napr. ccleaner, no nepametám si ale ze nejde a ze nema nieco spolocne s uTorentom aj ked som tomu vobec nepochopil lebo ved coma jeden downloader spolocne z mojimi programami, a na ikonach bolo ten cisti papier a v strede logo utorentu a radsej som ho teda oinstalovala terz tam mam iba ten papier
windows 7
neviem co je obnovovvaci bod, ale uz som ho 2-krat restartoval
-ja viem ze ste nas nechali ved toto neni mozne aby sme sa nad vymi vyhrali :) takže ďakujeme :)
Naposledy upravil(a) marcel1996 dne 29 kvě 2012 21:37, celkem upraveno 1 x.
Dúfam že mi pomôžete v prblémoch ohľadom môjho notebooku, aj keď sme vás porazili v hokeji. :-)
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jenže ten čas, kterej ušetříš psaním Ty, pak obětuje xnásobně víckrát kupa rádců. Třeba tahle jedna "věta" je krásná:
snžil sa rozbehnúť jeden Torent cez torent doenloader a vtedy mi zacalo vyhadzovať ze napr. ccleaner, no nepametám si (som v strese) ale ze nejde a ze nema nieco spolocne s uTorentom aj ked som tomu vobec nepochopil lebo ved coma jeden downloader spolocne z mojimi programami, a na ikonach bolo ten cisti papier a v strede logo utorentu a radsej som ho teda oinstalovala terz tam mam iba ten papier
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

-
- Pohlaví:
Já nevím jak je to ve W7, takže obecně. Klikni na Ovládací panely, vyber Výkon a údržba a tam Obnovení systému. Tam najdi datum kdy to fungovalo a potvrď.
//Vždyť je to fuk, hokej umíme všichni:-)/
//Vždyť je to fuk, hokej umíme všichni:-)/
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
zas sa ma opitalo ako to ma otvoriť, veď mi nejdú žiadne programi tak henten akurát pojde :(
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady stáhni přilohu OSFix, rozbal a spusť skript vevnitř. Dojde k opravě .exe souborů, jejichž asociace je nejspíš poškozena.

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
dospel som k záveru že je to vírus :( neviete ako sa dá zbaviť vírusu keď všetky programy idú ale nejdú otvoriť?
Jo HJT, ale to ti taky nepůjde otevřít.
V nouzovým režimu to dělá to samý?
V nouzovým režimu to dělá to samý?
Just Fucking Google It!
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten osfix si zkoušel nebo ne? Není to exáč, ale vb script, vhodnej právě pro tyhle situace.