nefunkčna Mozilla Firefox

...

Moderátor: Mods_senior

knmmiki
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

nefunkčna Mozilla Firefox

Příspěvekod knmmiki » 01 črc 2012 22:56

zdravim ludia mam totalny problem ktory moja hlava nedokaze pochopit
dlhe roky pouzivam firefox az dovcera samovolne sa aktualizoval a to bolo to posledne co sa stalo odvtedy firefox nejde spustit nevypííše ani chybu ani neaky chybajucy subor proste nič dvakrat kliknem a nič sa nedeje skušal som preinštalovanie za ine verzie novsie starsie aktualizovanie a mič nepomaaha ked si otvorim spravcu spustenych aplikacii a kliknem na ikonu firefoxu dva krat aby sa spustil v spravcovy ho ukaze ako ferefox.exe ze sa spušťa ale samo odseba bez vyzvania ho ukonči. skuste dat dake napady rady a postrehy ako to poriešit :idea:

Reklama
Orcus
člen Security týmu
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: nefunkčna Mozilla Firefox

Příspěvekod Orcus » 01 črc 2012 22:59

Jak tu je razeno, nepoužívej pseudoprohlížeč.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí. :fire:

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.

Pár rad k bezpečnosti PC.

Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix

Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

knmmiki
nováček
Stav:

Příspěvekod knmmiki » 01 črc 2012 23:05

keby si odporočil konkretny prehladač pomohol by si viac. moc sa nevyznam dotoho a myslim ze ked som ho pouzival doteraz bez problemou 5rokou a toto sa mi nikdy nestalo. ide ale oto ze tam mam ulozene hesla k foram strankam a podobne vecy jemi jedno co budem pouzivat ide mi otie udaje.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 01 črc 2012 23:12

//Orcus to nemyslel zle :smile: //

Odinstaluj to. Koukni do složky Program Files a pokud tam Mozzila je pak ji odstraň. Stáhni CCleaner a vyčisti PC včetně registrů - u těch si povol zálohu.
Pak Mozzilu nainstaluj.
Pokud ani potom nebude fungovat požádej v sekci HijackThis o kontrolu logu - návod najdeš tamtéž, anebo ho mám v podpisu.

knmmiki
nováček
Stav:

Příspěvekod knmmiki » 01 črc 2012 23:18

oka oka už je to zriešene pravde podobne sa tam doinštalovalo niečo čo si nesadlo z ostatnymi vecami a bola to nezmyselna torent lišta ktora sa sama nainštalovala pri stiahnuti programi uz je to preč a mozila verte či nei funguje akurad je po anglicky potych akciach ale to sa spravy ale otu kontrolu logu požiadam asi aj tak diki za rady

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 01 črc 2012 23:20

Samo se nic neinstaluje, vždy to někdo musí povolit. Torenty jsou protivné! Ta kontrola pomůže, ale měl bys to přeinstalovat.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”