Spuštění PC

...

Moderátor: Mods_senior

halom
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Spuštění PC

Příspěvekod halom » 08 črc 2012 11:16

Dobrý den, jsem tu poprvé a nevím zda můj problém patří sem, ale potřebuji pomoc. Včera jsem chtěl na svém noťasu vypálit nějaké fotečky, ale nemohl jsem detekovat mojí mechaniku. Tak jsem se podíval do správce zařízení a tam jsem shledal nějaké problémy s ovladači a nějaký problém na řadič paměti na sběrnici PCI že není nainstalován. Snažil jsem se najít na netu nějakou radu a našel jsem, že musím nainstalovat Intel turbo memory což jsem učinil a po restartu nemůžu rozchodit počítač. Když spustím tak jede, jenomže nechce naskočit systém, ani do biosu nemůžu. Ikonka (takový válec) co ukazovala práci hardisku zasvítí a pak se vypne prostě nepracuje to. Hardisk je v pořádku když ho zapojím jako externí disk do jiného počítače tak to funguje. prosím o radu děkuji

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Spuštění PC

Příspěvekod guest » 09 črc 2012 19:50

Vítej na PC-Help!

Dostaneš se do Nouzového režimu? Po startu mačkej opakovaně F8, pokud ano, pak to odinstaluj.

halom
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Spuštění PC

Příspěvekod halom » 11 črc 2012 23:30

No bohužel se nedostanu, ono to asi nebude tím programem jak jsem si myslel, protože mi ani neblikne monitor a když připojím jiný tak taky ne. Spíš to vypadá na grafiku a ta je integrovaná takže komp na vyhození. Jinak děkuji za radu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Spuštění PC Příloha(y)
    od Elbeckho » 21 úno 2025 14:27 » v Problémy s hardwarem
    11
    4628
    od Kminek Zobrazit poslední příspěvek
    23 úno 2025 02:14

Zpět na “Vše ostatní (sw)”