Spuštění PC
Spuštění PC
Dobrý den, jsem tu poprvé a nevím zda můj problém patří sem, ale potřebuji pomoc. Včera jsem chtěl na svém noťasu vypálit nějaké fotečky, ale nemohl jsem detekovat mojí mechaniku. Tak jsem se podíval do správce zařízení a tam jsem shledal nějaké problémy s ovladači a nějaký problém na řadič paměti na sběrnici PCI že není nainstalován. Snažil jsem se najít na netu nějakou radu a našel jsem, že musím nainstalovat Intel turbo memory což jsem učinil a po restartu nemůžu rozchodit počítač. Když spustím tak jede, jenomže nechce naskočit systém, ani do biosu nemůžu. Ikonka (takový válec) co ukazovala práci hardisku zasvítí a pak se vypne prostě nepracuje to. Hardisk je v pořádku když ho zapojím jako externí disk do jiného počítače tak to funguje. prosím o radu děkuji
-
- Pohlaví:
Re: Spuštění PC
Vítej na PC-Help!
Dostaneš se do Nouzového režimu? Po startu mačkej opakovaně F8, pokud ano, pak to odinstaluj.
Dostaneš se do Nouzového režimu? Po startu mačkej opakovaně F8, pokud ano, pak to odinstaluj.
Re: Spuštění PC
No bohužel se nedostanu, ono to asi nebude tím programem jak jsem si myslel, protože mi ani neblikne monitor a když připojím jiný tak taky ne. Spíš to vypadá na grafiku a ta je integrovaná takže komp na vyhození. Jinak děkuji za radu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 4628
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 02:14