Nepouští se správně autorun Vyřešeno
Nepouští se správně autorun
Zdravím, před pár dny jsem si nechával vyčistit tady na fóru PC (HJT, Combofix aj.) od té doby jsem nic neinstaloval. Netuším, zda-li je to tím nebo ne ale dnes jsem chtěl z originálního DVD nainstalovat hru a po vložení DVD se mě to zeptalo pouze jestli chci otevřít obrázky, otevřít složku aj. ale jestli chci spustit autorun ne. Zkusil jsem mnoho DVD ale ani jedno nešlo. Musím otevřít obsah DVD a tam ručně pustit autorun. Čím to je? Vždycky jsem měl tuto možnost hned v té tabulce při vložení DVD. Jak to prosím spravit? Díky.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nepouští se správně autorun
Otevři si Poznámkový blok (Start -> Spustit... a napiš do okna Notepad a dej Ok.
Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně:
Ulož si ho jako na plochu jako fix.reg a jako typ, všechny soubory najdi tento soubor na ploše a poklepáním ho spusť. Budeš dotázán na přidání hodnoty do registru. Potvrď.
Zkopíruj do něj následující celý text označený zeleně:
Kód: Vybrat vše
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom]
"AutoRun"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
[HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=-
"NoDriveAutoRun"=-
Ulož si ho jako na plochu jako fix.reg a jako typ, všechny soubory najdi tento soubor na ploše a poklepáním ho spusť. Budeš dotázán na přidání hodnoty do registru. Potvrď.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: Nepouští se správně autorun Vyřešeno
Vypadá to že snad v pořádku. Díky.