Dobrý den,
poradili byste mi prosím ohledně tisku? Potřebuji si vytisknout jeden obrázek (šablonu - chci podle toho namalovat synovci na zeď obrázek) ve velikosti tak A2.
Problém je, že to v místní tiskárně, byť černobíle, stojí dost peněz. Je nějaký software, který by mi daný obrázek rozložil třeba na 4xA4 abych to po vytisknutí mohl slepit k sobě?
Děkuji
Tisk - rozložení A2 na 4xA4
-
- Pohlaví:
Re: Tisk - rozložení A2 na 4xA4
Děkuji za odpověď :)
Už nějakou dobu teď koukám do toho PF, ale nikde to nevidím :/
EDIT: Resp. jsem to našla, když dám tisk, ale já to takhle rozsekaný potřebuju uložit a odnést do tiskárny, doma mi totiž došla barva...
Už nějakou dobu teď koukám do toho PF, ale nikde to nevidím :/
EDIT: Resp. jsem to našla, když dám tisk, ale já to takhle rozsekaný potřebuju uložit a odnést do tiskárny, doma mi totiž došla barva...
-
- Pohlaví:
A co tam chceš vidět?
Já ten program neznám, jenom jsem ti ho našel. Jak veliký je původní obrázek co chceš použít? Ten tam musíš načíst - otevřít ho v programu a vybrat konečnou velikost. Tu potom rozdělit na potřebně díly a je to. Tak to je obecně. Podrobnosti neznám.
Dal jsem ti odkaz na grafiky. Jsou tam hodný lidi a možná by se našel někdo, kdo by ti to udělal. Pro ně je to brnkačka.

Já ten program neznám, jenom jsem ti ho našel. Jak veliký je původní obrázek co chceš použít? Ten tam musíš načíst - otevřít ho v programu a vybrat konečnou velikost. Tu potom rozdělit na potřebně díly a je to. Tak to je obecně. Podrobnosti neznám.
Dal jsem ti odkaz na grafiky. Jsou tam hodný lidi a možná by se našel někdo, kdo by ti to udělal. Pro ně je to brnkačka.
Dobře, stejně díky moc! :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4494
-
od zeus