díky za rady.. nakonec jsem všechny programy, včetně hd rozchodil na windows media centrum
bohužel ale mi nejdou pořád přímo přes aver. FFDSHOW jsem si stáhl a nepomohlo to
tv tuner vs. nefunkčí obraz hd programů
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: tv tuner vs. nefunkčí obraz hd programů
Dají se v tom programu , co máš ke kartě vložit i jiné kodeky?
Pokud ano , lze použít Cyberlink HD AVC (H.264) a p.
Jinak by ale šel na podporu té karty , popř. na nějaké forum , který se touto kartou zabývá...
třeba :
TV Freak.
Pokud ano , lze použít Cyberlink HD AVC (H.264) a p.
Jinak by ale šel na podporu té karty , popř. na nějaké forum , který se touto kartou zabývá...
třeba :
TV Freak.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: tv tuner vs. nefunkčí obraz hd programů
wt56 píše:díky za rady.. nakonec jsem všechny programy, včetně hd rozchodil na windows media centrum
bohužel ale mi nejdou pořád přímo přes aver. FFDSHOW jsem si stáhl a nepomohlo to
Dobrý den,
Windows Media Center pokud víme HD programy nepodporuje. Nicméně pokud máte dobrý DVB-T signál, pak je bez problémů můžete naladit a zobrazit v naší aplikaci AVerTV (nejnovější ke stažení zde: http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Uploa ... ItNow.html), příp. - pokud by se Vám pořád nedařilo je spustit - nás kontaktujte přes naši technickou podporu na http://www.avermedia.eu/avertv/cz/Suppo ... pport.aspx
S pozdravem,
AVerMedia CZ
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8486
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8169
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-
-
- 7
- 2638
-
od AirCrew