Virtuální pamět

...

Moderátor: Mods_senior

Camfi
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Virtuální pamět

Příspěvekod Camfi » 26 srp 2012 19:01

Ahoj všem potřeboval bych poradit s nedostatkem virtual memory....můžete někdo kdo tomu rozumíte

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Virtuální pamět

Příspěvekod petr22 » 26 srp 2012 19:06

Nedostatek virtualni pameti nastane v pripade, kdy dojde nejdriv fyzicka a pak virtualni pamet. Obvykle to znamena, ze ta aplikace vyzaduje mnohem vic pameti nez je fyzicky k dispozici.

Zbytek zavisi na tom, o jakou jde aplikaci, o jaky system a OS (coz nevime)

Tuhle hlasku jsem videl pouze jednou: kdyz Autodesk Inventoru nestacilo 12 GB RAM a vyzral 12 GB RAM i 16 GB virtualni..........

Camfi
nováček
Stav:

Příspěvekod Camfi » 26 srp 2012 19:14

jedná se o hru,kterou hraji už delší dobu a od včerejška mi to nejde....vyhodi mi to okno ve kterem je napsano Insufficient memory....nedostatek paměti a pak mě to navádí do nastavení přes ovládací panely až do výkonu kde si mám upravit velikost těch stránkových souborů,to jsem udělal a resetoval a stále mi to nejde

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 26 srp 2012 19:15

No záleží kolik to chce... Kolik jsi tam dal?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 26 srp 2012 19:16

1. kolik mas pameti
2. jaky OS
3. na kolik je nastavena virtulni pamet

Camfi
nováček
Stav:

Příspěvekod Camfi » 26 srp 2012 19:20

pak mi kamarádi radili at mrknu na Ramku jestli není vyskočená na desce-není.....pak mi taky bylo řečeno že může bejt dobře uchycená,ale nemusí fungovat-jak tohle zjistím...protože mi ve vlastnostech počítače ukazuje její velikost,ale nevím jestli to ukazuje a funguje nebo ne.....pak zase nekdo říkal jestli prej vir...ale mam antivirak zapnutej a vše funguje jak má.....tak já fakt nevím...Jinak díky moc za odpověd Petře

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2012 19:23) ---

tak pamět mám 2 giga-vím nic moc....ale taky mi to vypisuje v závorce použitelná pamět 1,75 giga...to nevím co znamená nebo jak docílím toho navýšení na ty 2 giga....mám win7....no a u te virtualní pameti ja nevim jestli mám dat vlastni nebo to nechat na nastaveni systemu...zkousel sem oboji a stejne to nejede.....jde nejak zjistit jestli ta Ramka funguje jak ma,kdyz je teda spravne vlozena do desky....

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Srp 2012 19:26) ---

..jen tu hru hraji docela dlouho a stalo se to až včera a ve hře nenavýšili nároky jakože byh tím svym pc neprošel to už sem zjistoval....hraji to kamaradi na horsich a i na horsich notasech......jde nejak zjistit jestli ta ramka je nejak porusena ikdyz je zapojena a vypisuje to velikost pameti ve vlastnostech,nebo když by byla poškozena se to napíše?

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 26 srp 2012 19:39

Dej vlastní a tam nastav 3GB.

Camfi
nováček
Stav:

Příspěvekod Camfi » 26 srp 2012 19:41

ahoj díky moc za odpoved,ale tam se uvádět dvojí počáteční a největší.....tak kde mám dát 3Giga?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 26 srp 2012 19:44

Virtualni pamet dej na 3GB

Az budes poustet tu hru, tak vypni vsechno ostatni - hlavne prohlizec na Internet. Ten dokaze sam o sobe sezrat vsechnu pamet.

Camfi
nováček
Stav:

Příspěvekod Camfi » 26 srp 2012 19:57

Nooo už už sem myslel že to bude touhle prkotinou,protože ta hra se zapíná přes net stránky a já je nechavál vždy zapnuté,nooo ted sem je vypnul a doufal a taky nic....zase mi to vypsalo to okno s nedostatečnou paměti....a 3 Giga sem dával a i restartoval......tak já už nevim

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 26 srp 2012 20:02

Podivej se co zabira pamet nez tu hru spustis

Treba takove otevrene stranky idnes.cz v prohlizeci jsou dobry pametozrout

Camfi
nováček
Stav:

Příspěvekod Camfi » 26 srp 2012 20:15

Díky moc za Tve odpovedi.....jsi hodny.........ne stranky idnes.cz nemam zapnuty..........jedine co mam spustene je avast,jinak nic........nevim o nicem...krom miniaplikaci na plose-pocasi,hodiny.....ale to jsem mel vzdy a hral sem normalne..........jde nejak zjistit co tu pamet zabira jakoze jestli to nekde najdu co je spustene,treba neco mam a nevidim to........

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Virtuální telefonní číslo a nebezpečí
    od Klisnic » 08 črc 2024 20:07 » v Vše ostatní (Off topic)
    2
    3037
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    08 črc 2024 23:02

Zpět na “Vše ostatní (sw)”