Hide IP
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hide IP
chtěl sem se zeptat, jesli nemá někdo s tím programem zkušenosti, pač me ta zeměkoule dole pořád roluje, a nechce najít žadnej proxi, a prostě mi to tu ip nezkryje. Prosím, poraďte, zkoušel sem Hide Ip 2.1 a Hide Ip Platinum 3.25, obojí full se serialem. Předem dík za odpověď.
AMD Athlon 2200+,512MG ram, Nvidia GeForce MX 440, Solte SL-KT400-R, HDD 80GB, LG CD-RW/DVD-ROM.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
MNo sice se v tom neviznám a sotva tuším nemáte náhodou oba neveřejnou IP adresu?.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady jde o to jakou adresu ti to vlastně ukáže protože pokud si uvnitř sítě co chceš skrývat když váš poskytovatel má na venek sdrženou IP pro všechny své účastníky. Hele ale tady by to chtělo někoho znalejšího.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
On je možná problém v tom, že poskytovatel loguje interní Ip, nebo se chtějí tvářit, že nejsou z ČR, hlasovat atd. Svého času jsem to používal a nebyl problém, přijatelnější mi ale přišel plugin do FF a stáhnutí aktuálního seznamu proxy servrů - ten se propojil s pluginem a hurá.Jan Pašek píše:Tady jde o to jakou adresu ti to vlastně ukáže protože pokud si uvnitř sítě co chceš skrývat když váš poskytovatel má na venek sdrženou IP pro všechny své účastníky. Hele ale tady by to chtělo někoho znalejšího.
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?