auto prohlížeč

...

Moderátor: Mods_senior

hooky
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

auto prohlížeč

Příspěvekod hooky » 13 zář 2012 13:32

Ahoj, prosím Vás, už dva dny hledám a nemužu nic najít :-) Hledám něco ať už online nebo do PC kam bych zadal adresu ( link) a nastavil si čas třeba každou minutu. A po každé minutě se mi ta stránka bude načítat znova. Našel jsem různé věci ale nic nějak nefungovalo a jedinej refresher co jsem našel byl jako plugin do firefoxu ale tam se nedá nastavit ta adresa a jelikož mě ta stránka přesměruje tak by se mi pak refreshovala jiná stránka. Hledal jsem pod různýma heslama ale prd. A kdyby jste věděli ještě o něčem kde to bude automaticky měnit IP adresu tak to by bylo boží :-D Ale s tím moc nepočítám :) Dík

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: auto prohlížeč

Příspěvekod petr22 » 13 zář 2012 13:46

VBS skript, ktery bude kazdych 60 sekund otvirat treba v IE (s IE to mame vyzkousene) nebo FF konkretni stranku v okne s konkretnim nazvem

hooky
nováček
Stav:

Re: auto prohlížeč

Příspěvekod hooky » 13 zář 2012 15:40

Ten bych si ale musel naprogramovat že ? :) na netu aspon nic nemužu najít takového ;) A moje programovací schopnosti skončili u php před 4 rokama :-D spíš jestli někdo nevíte o něčem online případně na stažení do PC :) Ale děkuju i tak ;)

--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2012 16:00) ---

Případně jestli nevíte o nějaký auto klikací firmě která ale opravdu funguje. Všechno co jsem našel tak je podvod :-/ sice píšou kolik lidí se vám podívalo na stránku ale na počítadle na webu ani stopa...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”