Zdravím všechny,
obracím se na 'Vás s dotazem na prográmek, který by uměl zálohu dat. Určitě jich je hodně, ale jde mi o zálohu dat po ethernetu na ftp.. Myšleno, že když připojím v práci PC do sítě automaticky by si zálohoval data které jsou v PC nové. ( samořejmě jen určité složky které bych označil ) práci mám na ftp neomezenou velikost, přes 2TB.
Mnohokrát všem děkuji.
Sháním - Program pro automatickou zálohu dat
Re: Sháním - Program pro automatickou zálohu dat
Nikdo nic ? :)
Používám Acronis True Image - zálohu si nastavíš, jakou potřebuješ. První zálohu úplnou a pak např. přírůstkovou, rozdílovou atd. Zatím plná spokojenost - mám nastavenou automatickou zálohu, která pracuje jen, když není PC v zátěži a vše zálohuji na ex. HDD. Program je v češtině a lze ho nastavit přesně podle toho, jak potřebuješ.images/icons/set1/help.png
Používám Cobian Backup, má své výhody a nevýhody. Testni ho. Je free.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
4 Hroch: Děkuji za odpověď ten mám naistalovaný ale popravdě vůbec netuším jak funguje , kdzž jsem si nastavil aby složku zahesloval tak vše zálohoval ale už jsem to nemohl ničím otevřít, protože to mělo nesmyslnou koncovku a když jsem to obnovil přes program tak to bylo to samé
4 Mirin: Díky zkusím a napíšu jsetli je to to co hledám :)

4 Mirin: Díky zkusím a napíšu jsetli je to to co hledám :)
to nějako nepobírám
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Ahoj. Pokud Vam jde predevsim o to, mit naprosto spolehlive zalohovana data, urcite si vyzkousejte program http://www.7backup.org Je to jeden z mala programu, ktery se soustredi na zalohovani a ne na prebytek funkci a obrazku. Mimo jine prednosti ma jednu predost velmi zasadni - a totiz tu, ze archiv je velmi prehledny a jednotlive soubory nejsou zabaleny do naprosto nepristupneho mega-paklu jak je u zalohovacich programu beznym zvykem. Nechci tu nic prechvalovat, ale tenhle program proste jednoduse skutecne zalohuje data, navic je velmi rychly a spolehlivy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak použít zálohu z CodePen na ChatGPT?
od Minapark » 01 led 2025 18:48 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1932
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
06 led 2025 08:08
-
-
-
Sháním PC na Windows XP Příloha(y)
od Forhill » 30 črc 2024 13:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 3178
-
od zeus
30 črc 2024 21:17
-
-
- 2
- 12760
-
od atari
17 bře 2025 11:34
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4848
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6251
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-