Zdravím, mám problém s prográmkem Speed Fan. Dozvěděl jsem se o něm nedávno, protože se mi začal těžce přehřívat Notebook a mám, že se mi nedostatečně rychle otáčejí větráčky. No k věci...po nainstalování programu bylo vše jak má být, jenže....v kolonce, kde je napsané Fan 1, Fan2...GPU mám napsané 0RPM i když slyším, že je ventilátor v pohybu. Dále Při zvyšování nebo zmenšování otáček tlačítky Fan1, Fan2...a se nic neděje a to samé je i s PC...je to sice trochu staříček, ale je to to samé. Je možné, že SpeedFan nepodporuje moje zákl. desky? Jestli ne, je možné ho nějak nastavit, aby je podporoval?
Notebook:
Zákl. deska: Acer, Aspire 7552
chipset: AMD 785GX
PC:
zákl. deska: MSI, MS-7309
chipset: nVidia MCP61
SpeedFan 4.47
Re: SpeedFan 4.47
To se někak nasatvuju v Konfigurace,pokročilé,tam vybereš svuj čipset a tam máš PWM control.
Re: SpeedFan 4.47
Ok, hledal jsem. V pokročilé (rozšířené) tam mám asi 5 čipů a samozřejmě ani jeden není ten správný.
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Zář 2012 18:54) ---
Jo, sorry....chyba u mě. Nějak jsem si nevšiml, že to jsou moje čipy a jak asi vidím, tak se nedají regulovat....škoda
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Zář 2012 18:54) ---
Jo, sorry....chyba u mě. Nějak jsem si nevšiml, že to jsou moje čipy a jak asi vidím, tak se nedají regulovat....škoda