Po vypnutí lze PC zapnout až po 3 dnech.*
-
- Pohlaví:
Re: Po vypnutí lze PC zapnout až po 3 dnech.*
Ne zkus to hned. Je možné že něco shazuje zdroj. Může to být i HDD.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
skosel jsem to..zdroj v zakladovce grafika taky a ta jedna ramka...a PC se proste nezapne ..nechapu v cem je problem...jo a ty udaje co jsem poslal z toho programku jsou z jineho pc na kterem jsem.popletl jsem to..
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2012 16:07) ---
harddisk pouzivam ve dvouch pc a na druhem pc to nema problem....newadí to ze to prehazuju.?
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2012 16:07) ---
harddisk pouzivam ve dvouch pc a na druhem pc to nema problem....newadí to ze to prehazuju.?
-
- Pohlaví:
Pokud je dobrý zdroj, pak by to mohla dělat jak deska tak CPU.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
zdroj je asi dobrej,ale je divne ze po 3 dnech oddechu pc zapnu a bez problemu frcí..bez eroru hry slapou,vsecko...pak ho vypnu a kdybych ho chtel nahodit tak uz nejde...
-
- Pohlaví:
Zdroj je asi dobrej. Asi? Bez opravdu ověřeného zdroje se nedostaneš dál.
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
máš víc jak 1 pamět? že bys je zkusil prohazovat
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
okej provedu skousku zdroje z funkcního pc na muj blbnouci pc,pamet mas na mysli ramky.?
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2012 16:51) ---
tak zkouzka zdroje opet nic noveho neprinesla.(prubeh.zdrojCPU jsem zapojil,+graf +ram..a opet pc neudelal nic..
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2012 16:51) ---
tak zkouzka zdroje opet nic noveho neprinesla.(prubeh.zdrojCPU jsem zapojil,+graf +ram..a opet pc neudelal nic..
Naposledy upravil(a) foursquare dne 08 říj 2012 16:54, celkem upraveno 1 x.
Zkoušel jsi zapínat xkrát ? měl jsem zdroj,kterej nešel spustit napoprvý -někdy hned,někdy po patnáctý.Problém bylů ve zdroji.
V tvém případě bych pro jistotu zkontroloval a prozkoušel i vypínač(tlačítko)atd.
V tvém případě bych pro jistotu zkontroloval a prozkoušel i vypínač(tlačítko)atd.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
vypinac proskousen..origo v bedne se lehce zasekava je mozne ze to poskodilo zakladovku.? proto jsem se rozhodl dat novy spinac z jineho pc Spinac funguje overeno...ale newím zda funguje slot na POWER na zakladni desce..tvuj typ s opakovanym zapinaním teda skusím skousel jsem to nanejvejs 5x...skusím teda 15x
:D.
...jo a novy spinac tam mam uz asi 14 dni..a stale stejny prroblem.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2012 17:04) ---
pro predstavu,ale foto nic moc
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2012 18:37) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2012 18:16) ---
Tak jsem si PC dal opet na stul,a skusil zapínat na poprve se rozbehl az na 2 stisk,a na podruhe uz na 1stisk ..po 5 minutach probehl 3pokus a opet napoprve..(zapojen mam zdroj v zaklad. desce,grafiku,a ramku.)..tento proces delan bez monitoru!
tak jsem tu,na PC ktery tu resíme...asi 15xzasebou jsem ho zapnul na poprve postupne jsem pridal klavesnici mys internet,a HDD..vse slape jak ma..tak opravdu netusím v cem je problem...

--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2012 17:04) ---
pro predstavu,ale foto nic moc
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2012 18:37) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Říj 2012 18:16) ---
Tak jsem si PC dal opet na stul,a skusil zapínat na poprve se rozbehl az na 2 stisk,a na podruhe uz na 1stisk ..po 5 minutach probehl 3pokus a opet napoprve..(zapojen mam zdroj v zaklad. desce,grafiku,a ramku.)..tento proces delan bez monitoru!
tak jsem tu,na PC ktery tu resíme...asi 15xzasebou jsem ho zapnul na poprve postupne jsem pridal klavesnici mys internet,a HDD..vse slape jak ma..tak opravdu netusím v cem je problem...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 6418
-
od Dejv28
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 21:35
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4194
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-