Hry,Filmy a ostatní věci ve Fullscreen padají na lištu -HELP Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Carljack
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Hry,Filmy a ostatní věci ve Fullscreen padají na lištu -HELP  Vyřešeno

Příspěvekod Carljack » 01 lis 2012 13:39

..
Naposledy upravil(a) Carljack dne 31 srp 2019 22:09, celkem upraveno 1 x.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Hry,Filmy a ostatní věci ve Fullscreen padají na lištu -

Příspěvekod guest » 01 lis 2012 13:49

Otázka zní, co je
Vznikl menší problém při instalaci Win7 to je pravda]
:? Pokud se Win nenainstalují korektně, pak to může trvale zlobit a to i přes dobré aktualizace. Já bych to nainstaloval znovu.

Carljack
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Hry,Filmy a ostatní věci ve Fullscreen padají na lištu -

Příspěvekod Carljack » 01 lis 2012 14:20

UPDATE: (minulý příspěvek napsán v neděli 28 řijna) - Po stávajících problémech jsem v neděli večer přeinstaloval Win7 bez problémů... vše jelo a po několika restartech kvůli aktualizacím, vše nakonec fungovalo jak má a já si nainstaloval svého Max Payne 3. Hrál jsem jak zběsilý až do čtyř do rána... užíval jsem si to na maximální detaily a vše jelo. Pak jsem PC vypl a šel si na dvě hodiny vyspat. Další den jsem přišel ze školy s tím, že si zase zahraji s kámošemi nějakou hru na Steamu. Nainstaloval jsem si Gotham City Imporstors a opět pád hry na lištu. Celej nervózní jsem si vzpoměl, že jsem vůl nenainstaloval ovládače na základku a okamžitě jsem tak učinil.... po vše instalaci se pak stahovali aktualizace na 64bit systém a po něm... jsem si znovu na zkoušku (večer) zapl Maxe 3 a hrál jak zběsilej celou noc. Další den jsem dorazil domu tak nějak odpoledne k večeru a nainstaloval další hry ze Steamu... pěkně jsem hrál bez problémů i koupený Sleeping Dogs... a Euro truck Simulator 2 jsem už také smažil jak blázen. Včera jsem PC zapl až kolem desáté večer a užíval si hry nadále...vše bez problémů. Dneska ráno zapnu PC (celý večer do rána se stahovali seriály a mé nově koupené hry asi 4... a pak jsem se vzbudil, PC už vyplé... pustím stáhli se aktualizace na Windowsi... a pak si brouzdám internetem do dvanácti dopoledne a hry opět padají na lištu... po několika restartech se nic nemění a po obnovení systému na včerejšek, kdy jsem ztratil i ty hry... furt Trucky padají na lištu a Max ani Sleeping Dogs nepadají, nýbrž pouze se jakoby zaseknou a objeví se kurzor myši a když kliknu levým tlačítkem tak hra zase jede dál na dalších 30 sekund a pořád dokola.

Problém dělá i psaní textu kdy prostě po dvou řádcích zde na foru mi to spadne i s internetem a musím wifinu opět připojit a kliknout zpět do tabulky abych psal dál... do dnešního dne nic...a dneska stejné problémy jako před třemi dny. CO STIM? Mám už z toho šedivé vlasy, křeče a je mi už fakt na nic... nikdy jsem problémy neměl...teď dám 40 000 do PC a nejde :( Děkuji všem za pomoc.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”