Nahrávání rádia do mp3 z ABradio.cz Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nahrávání rádia do mp3 z ABradio.cz

Příspěvekod Mira2506 » 20 dub 2007 18:42

Zdravím lidičky mám dotaz jestli někdo neví jak nahrát internetové rádio z ABradio.cz do MP3.Nainstaloval jsem si Screamer radio ale to nefunguje nebo nevím jak to nastavit?Díky

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nahrávání rádia do mp3 z ABradio.cz

Příspěvekod guest » 20 dub 2007 20:19

Mira2506 píše:Zdravím lidičky mám dotaz jestli někdo neví jak nahrát internetové rádio z ABradio.cz do MP3.Nainstaloval jsem si Screamer radio ale to nefunguje nebo nevím jak to nastavit?Díky

ABradio neznám, ale Screamer je naprosto bezproblémový a není tam co nastavovat. Momentálně ho nemám nainstalovaný, takže to nevidím, Ale pokuid hraje tak jen stiskneš Record a nahrává. Tak se mi to podařilo najít, třeba ti to pomůže:
http://www2.webpark.cz/ufodeck/radioo.htm

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mira2506 » 21 dub 2007 08:52

Z ostatních radií nahrává ale s ABradia to nejde? :-(

guest

Příspěvekod guest » 21 dub 2007 19:59

Mira2506 píše:Z ostatních radií nahrává ale s ABradia to nejde? :-(

Podívej se na Diskuzi JNP zde: http://jnp.zive.cz/?q=forum/0
Vlevo dole do HLEDAT napiš Screamer a možná tam najdeš odpověď. Když se to asi před rokem řešilo, tak tvůrce Screameru na požádání přidával určité stanice. Pokud tam není odpověď ohledně toho nahrávání, pak by určitě poradil majlem apod.

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 21 dub 2007 20:30

No pokud ti nepude nahravat primo radio, tak budes muset zachytavat vse co prochozi zvukovkou, kdyz tak ti to potom popisu vic.
Počítač: ANO! :bottle:

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mira2506 » 24 dub 2007 18:06

Nejde se připojit na abradio,nemůžete nekdo poslat URL jesli to nedělám špatně je jedno jakého rádia

guest

Příspěvekod guest » 24 dub 2007 20:47

Mira2506 píše:Nejde se připojit na abradio,nemůžete nekdo poslat URL jesli to nedělám špatně je jedno jakého rádia

No problem! http://www.abradio.cz/radio/celtic#

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mira2506 » 25 dub 2007 17:30

Blue Spirit píše:
Mira2506 píše:Nejde se připojit na abradio,nemůžete nekdo poslat URL jesli to nedělám špatně je jedno jakého rádia

No problem! http://www.abradio.cz/radio/celtic#

Rádio hraje ale nejde nahrávat na disk.Špatně jsem to formuloval takže=big problem

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 25 dub 2007 18:20

Zkus tedy variantu nahravani vseho co prochazi zvukovkou, je vice programu, me se osvedcil Arial Sound Recorder, staci kdyz spravne nastavis vstup pro nahravani , coz je vetsinou Stereo mix ci podebne mu. Staci nastavit format v jakem chces nahravat mp3/wav/wma.
Take doporucuji vypnout ruzne zvuky os a typicke oou pro icq, je to dost rusivy element v nahranem souboru :D

Omlouvam se uzivateli Screamer, malinko mi ted blbne net takze se SZ neodeslala a ja si toho nevsiml. Tak i pro tebe je tu tenhle strucny navod. :bigups:
Počítač: ANO! :bottle:

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Mira2506 » 26 dub 2007 20:53

James_Radlle píše:Zkus tedy variantu nahravani vseho co prochazi zvukovkou, je vice programu, me se osvedcil Arial Sound Recorder, staci kdyz spravne nastavis vstup pro nahravani , coz je vetsinou Stereo mix ci podebne mu. Staci nastavit format v jakem chces nahravat mp3/wav/wma.
Take doporucuji vypnout ruzne zvuky os a typicke oou pro icq, je to dost rusivy element v nahranem souboru :D

Omlouvam se uzivateli Screamer, malinko mi ted blbne net takze se SZ neodeslala a ja si toho nevsiml. Tak i pro tebe je tu tenhle strucny navod. :bigups:

Byl bys tak hodnej a hodil by si obr. toho Arial Sound Recorder nevím jak to nastavit :-(

Mira2506
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Vyřešeno

Příspěvekod Mira2506 » 26 dub 2007 21:06

ak jsem si kousek nahrál ale kvalita je hrozná strašně to šumí :o

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek