Zdravím,
Sháním nějáký free navigační software( jestli nějáký takový existuje?) pro mojí navigaci do auta. Dostal sem jí asi před 3 lety k notebooku, využívám jí tak 2-3 do roka, zrovna v neděli bych jí potřeboval použít, ale když sem s ní naposledy jel tak byla po praze a okolí dost zmatená, myslím, že by byla potřeba aktualizace map , ale právě u těchto kusů to neni možný. Proto sem na internetu četl, že je řešení na paměťovou kartu stáhnout software a ten spouštět z pam. karty. Existuje tedy nějáký navigační software? Podařilo se mi najít jen pro android. Díky za pomoc.
Navigační software
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Navigační software
AMD Athlon X4 640 3,5GHz - NVIDIA GeForce9600GT - Kingston DDRIII 8GB 1033MHz - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - WD 2,5TB - 500W Enermax NAXN
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Navigační software
Mám kolo a strašně špatně se mi na něm jede. Nevíte čím to může být?
Co to je za navigaci? Jaký má systém?
Co to je za navigaci? Jaký má systém?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jedná se o model : GoClever gc-3535
AMD Athlon X4 640 3,5GHz - NVIDIA GeForce9600GT - Kingston DDRIII 8GB 1033MHz - ASUS M4A88T-V EVO/USB3 - WD 2,5TB - 500W Enermax NAXN
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner