Zdravím.
To na co se chci zeptat není tak úplně legální, ale v rámci vyššího dobra mi bohužel nic lepšího nezbývá. Kde začít... mno.. zkrátka řekněme že mi ve školní síti už dlouhou dobu nefunguje účet(nemůžu se do něj přihlásit, asi buglí heslo) a protože náš "pan" profesor není schopný(prý nemá čas) mi pomoci rozhodl jsem se vzít věci do vlastních rukou. Vytvořit účet není nic složitého stačí cmd a znalost několika příkazů, jenže abych mohl tyto příkazy provést potřeboval bych otevřít cmd jako administrator. I tohle by nebyl až takoví problém vzhledem k existenci OPH cracku jenomže jsem zatím neměl možnost si jej vyzkoušet a tak se chci zeptat jestli někdo takovou zkušenost má a jestli by mi zde nevypsal problémy se kterými bych se mohl setkat.
Děkuji :)
Zlý pan profesor Vyřešeno
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zlí pan profesor.
Napadá mě jeden - že tě chytí.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě přestal fungovat jen tak z ničeho nic... Co jsi tam prováděl? V čem tě ten účet omezuje? Nemá smysl se do něčeho pouštět sám, protože to pro tebe nemusí dopadnout dobře, i když jsi měl dobré úmysly...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
S problémem se setkáš při psaní diktátu.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
Technicky mas postup spravne, prakticky z toho kouka prusvih
Jen pro info, za tohle je u nas ve firme vyhazov na paragraf.
Jen pro info, za tohle je u nas ve firme vyhazov na paragraf.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zlý pan profesor
[OT]
... nejen u vás... :-)
Jelikož pro svou práci potřebuji spoustu utilit a drobných prográmků a především práva administrátora, mám na stole dva počítače. Notebook mi slouží na psaní programů, kreslení výkresů, programování strojů a k tomu všemu nad ním mám neomezenou moc administrátora. Za to nemá připojení k síti. Druhý je pouhopouhá pracovní stanice. Word, Excel, inter-, intra-net,... a logicky práva otroka. Kdybych se chtěl, jako otrok vzepřít a třeba kvůli tisku výkresu z notesu, připojil notes jakkoliv k síti, končím... Data mohu přenášet pouze nafasovanou 1GB flashkou. Možná se to jeví, jako pakárna a buzerace zaměstnavatele, ale je to jeho firma, jeho peníze a já jsem jen zaměstnanec. Pokud se již dnes naučíš díky zlému profesoru dodržovat i na první pohled nesmyslná pravidla, budeš to mít v životě snazší. Rebelové mívají sice obdiv zbabělých, ale zbabělí si snáze udrží místo...
[/OT]
... nejen u vás... :-)
Jelikož pro svou práci potřebuji spoustu utilit a drobných prográmků a především práva administrátora, mám na stole dva počítače. Notebook mi slouží na psaní programů, kreslení výkresů, programování strojů a k tomu všemu nad ním mám neomezenou moc administrátora. Za to nemá připojení k síti. Druhý je pouhopouhá pracovní stanice. Word, Excel, inter-, intra-net,... a logicky práva otroka. Kdybych se chtěl, jako otrok vzepřít a třeba kvůli tisku výkresu z notesu, připojil notes jakkoliv k síti, končím... Data mohu přenášet pouze nafasovanou 1GB flashkou. Možná se to jeví, jako pakárna a buzerace zaměstnavatele, ale je to jeho firma, jeho peníze a já jsem jen zaměstnanec. Pokud se již dnes naučíš díky zlému profesoru dodržovat i na první pohled nesmyslná pravidla, budeš to mít v životě snazší. Rebelové mívají sice obdiv zbabělých, ale zbabělí si snáze udrží místo...

[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)