Čau, asi jsem něco v TC zmáčknul, ale nejdou mi do něj přetahovat okna z průzkumníka. Není nějaká klávesová zkratka, která to povoluje/zakazuje?
Takhle je pro mě TC dost nepoužitelnej, vim že to dřív normálně fungovalo.
Nejdou přetahovat okna z průzkumníka do Total Commanderu
Nejdou přetahovat okna z průzkumníka do Total Commanderu
Just Fucking Google It!
Re: Nejdou přetahovat okna z průzkumníka do Total Commanderu
Myslíš - konfigurace - nastavení - různé - kopírování myší_drag and drop..?
(Pokud se jedná o nastavení tcmd, jinak je to pravděpodobně v systému.)
(Pokud se jedná o nastavení tcmd, jinak je to pravděpodobně v systému.)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Ne, tam se nastavuje vyžádání potvrzení.
Prostě jde o to, když chci třeba z plochy přetáhnout nějakej soubor do okna Total Commanderu, tak to nejde, a kurzor se změní na přeškrtnutý kolečko. Dřív to normálně šlo. Ale spíš bych hádal, že je to systémem, protože na notebooku se mi stalo to samý, +- ve stejný době, takže to asi zakazuje nějaká aktualizace. Jen jak to vypnout..
Prostě jde o to, když chci třeba z plochy přetáhnout nějakej soubor do okna Total Commanderu, tak to nejde, a kurzor se změní na přeškrtnutý kolečko. Dřív to normálně šlo. Ale spíš bych hádal, že je to systémem, protože na notebooku se mi stalo to samý, +- ve stejný době, takže to asi zakazuje nějaká aktualizace. Jen jak to vypnout..
Just Fucking Google It!
Ta změna kurzoru znamená, že do daného umístění to vložit nelze, mohlo by to být i v oprávnění - soubor x umístění - uživatel x admin..
Aktualizací systému to asi není, spíš bych se podíval na poslední instalačky v obou mašinkách, mohly by napovědět i poslední body obnovy, když došlo k takové změně konfigurace. A pak jednotlivé instal. zkoušet v jednom stroji odebírat..
Aktualizací systému to asi není, spíš bych se podíval na poslední instalačky v obou mašinkách, mohly by napovědět i poslední body obnovy, když došlo k takové změně konfigurace. A pak jednotlivé instal. zkoušet v jednom stroji odebírat..
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Win10 - problikávající neznámá okna, CPU na 100 %
od Kogaku » 10 kvě 2025 04:59 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1609
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 04:59
-
-
- 2
- 3782
-
od petr22
02 říj 2024 07:15
-
- 3
- 2339
-
od petr22
29 říj 2024 15:23
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4971
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9437
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-