Zdravím lidičky, nedávno jsem se začal zajímat o nahrávání videí z PC atd.
Bohužel jsem zjistil, že z mého Ntb (Lenovo W500) nelze nahrávat zvuk. Jediný nahrávatelný kanál mi leze mikrofonu. Chtěl bych nahrávat i softwarový zvuk, ale jak jsem postupně dle různých návodů po internetu zjistil, některá možná nastavení mi chybí např: SteroMix v Ovládání hlasitosti. Proto se snažím najít program, který by nahrával i z jiného zdroje než z mikrofonu. Operační systém mám XP.
Za veškeré rady budu rád, popřípadě doplním další info.
S pozdravem Kydus.
[Problém]Nahrávání softwarového zvuku z PC
[Problém]Nahrávání softwarového zvuku z PC
Naposledy upravil(a) Kydus dne 03 pro 2012 01:41, celkem upraveno 1 x.
Re: [Problém]Nahrávání softwarového zvuku z PC
Prave tlacitko na ikonu reproduktoru na liste + Open Volume Control, pak Option, Properties (nevim jak je to v ceske verzi)
V mixer device - input musis mit zaskrtane aby ti zobrazovalo pro nahravani ia dalsi zarizeni, a na nich pak musis zrusit mute ("ztisit")
V mixer device - input musis mit zaskrtane aby ti zobrazovalo pro nahravani ia dalsi zarizeni, a na nich pak musis zrusit mute ("ztisit")
Ano, tohle jsem dělal, ale jediné zařízení, které mi to nabízí je mikrofon. Mám tušení, že zvuková karta nemá v sobě tuto možnost předvolenou.
Input:
http://imgup.cz/image/4Y
A takhle vypadá druhá volba z outputu:
http://imgup.cz/image/4b

Input:
http://imgup.cz/image/4Y
A takhle vypadá druhá volba z outputu:
http://imgup.cz/image/4b
Problém jsem asi vyřešil.
Jelikož nastavení zvukové karty opravdu nepodporuje klasické nastavení přes SteroMix atd. a jiné směšovače audia. Hledall jsem program, který by nahrával právě jiný proud zvuku, než pouze defaultní nastavení přes input. Bohužel drtivá většina proramů co jsem našel po netu, jinou možnost nenabízejí.
Nakonec jsem narazil na program Total recorder (už ten název byl povědomý) , který prdí na nějaký nahrávání z inputu atd., ale nahrává prostě všechno co hraje, popřípadě co si nastavíte.
Popravdě mně zarazilo, že ta zvukovka takovouhle prkotinu neumí, ale nu což snad ten, co bude mít obdobný problém toto vygooglí a najde dobrou radu
S pozdravem a s díky za ochotu pomoct K.
Jelikož nastavení zvukové karty opravdu nepodporuje klasické nastavení přes SteroMix atd. a jiné směšovače audia. Hledall jsem program, který by nahrával právě jiný proud zvuku, než pouze defaultní nastavení přes input. Bohužel drtivá většina proramů co jsem našel po netu, jinou možnost nenabízejí.
Nakonec jsem narazil na program Total recorder (už ten název byl povědomý) , který prdí na nějaký nahrávání z inputu atd., ale nahrává prostě všechno co hraje, popřípadě co si nastavíte.
Popravdě mně zarazilo, že ta zvukovka takovouhle prkotinu neumí, ale nu což snad ten, co bude mít obdobný problém toto vygooglí a najde dobrou radu

S pozdravem a s díky za ochotu pomoct K.
- Scofield_CZ
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Samotné Win XP měli vždy s natáčením videí problémy. Na XPčkách to nezachytovalo zvuk, pouze z mikrofonu. Nebylo to zvukovou kartou, ale Operačním systémem.
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5789
-
od atari