Možná vir ?
- cranberiss
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Možná vir ?
Mám docela problém, dneska jsem instaloval systém a všechno bylo v pohodě, poté i další ovladače k různým kartám a jak jsem to vše doinstaloval, tak jsem si chtěl stáhnout z internetu základní programy, ale předtím jsem ještě stáhnul mozillu firefox (nejnovější) a šel na server stahuj.cz, kde jsem chtěl stáhnout nějaký antivir, nechal jsem to stahovat a šel jsem na trénink, přídu z tréninku a vidím tohle (viz obrázek) docela mě to zarazilo, vůbec nevím, odkud by jsem mohl chytit nějaký vir, ale spustil jsem avg (neaktualizované) a našel jednoho trojana
a úspěšně ho avg vyléčil, ale po restartu problém neodpad, tak teď aktualizuju avg, a doufám, že to zmizí, ale nevím, jestli to pomůže, zkuste se na ten obrázek mrknout, možná ho znáte.

- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
fredik píše:Tento problém můžete obejít vypnutím Kurýrní služby. Postupujte následujícím způsobem:1. Klepněte na tlačítko Start a potom na příkaz Ovládací panely (nebo přejděte na položku Nastavení a klepněte na příkaz Ovládací panely).
Případně ať to nemusíš procházet celé stačí dát
2. Poklepejte na panel Nástroje pro správu.
3. Poklepejte na položku Služby.
4. Poklepejte na položku Kurýrní služba.
5. V rozevíracím seznamu Typ spouštění nastav na položku Zakázáno.
6. Klepněte na tlačítko Zastavit a potom na tlačítko OK.1. Start -> Spustit... otevře se ti okno kam napíšeš services.msc a dáš Ok
2. Otevře se ti okno Služby a pak pokračuj bodem 4 kde vyhledáš položku s názvem Kurýrní služba.
Předpokládám že máš Xp od Sp2 je tato služba tuším v základě zakázaná.
- cranberiss
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Dík
Problém se vyřešil, díky. Mám trochu starší xp s sp 1.
- cranberiss
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře
V pondělí řeknu kamarádovi, který je vlastní a doinstaluju je, dík za podporu.