Ahoj,přestal mi jít zvuk.Akce které jsem před tím dělal než zvuk přestal jít jsou tyto:
1) spustil jsem Nero media Home a zkoušel jsem vyhledávat stanice v programu Nero.(Obraz šel,zvuk ne)
2) Z internetu se mi nainstaloval kodek (pro *.mpg),antivir hlásil že je v něm vir. (nainstaloval se do program files,z nouzového režimu jsem soubory ve složce smazal),systém se zdá být čistý.
3)Přeinstaloval jsem Nero,WinFast včetně ovladačů tuneru,zkoumal jsem nastavení zvukovky (jestli není někde něco ztlumené),v programu WinFast jsem zkoušel měnit zvukovou normu (nepomohlo),zkoušel jsem měnit nastavení zdroje (TV karta je připojena káblíkem se zvukovkou na základní desce).Nevím si s tím rady.Měl by někdo nápad,tip ?
Díky.
Jedná se o WinXP prof
(při zapojení jiného HDD s čistou instalací Win a programem WinFast ,vše funguje tak jak má hned po instalaci WinFast)
WinFast TV2000XP series model 4 -nejde zvuk
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
re
mám jen nápad tu kartu vyhoď je opravdu špatná investice a kup si jinou TV kartu s čipem od philipsu 713x serie
jinak tahle kombinace s nerem nefunguje snad nikomu nevim nero má v tomhle asi hodně chyb.
existují snad i jiné prog. ne-?
jinak tahle kombinace s nerem nefunguje snad nikomu nevim nero má v tomhle asi hodně chyb.
existují snad i jiné prog. ne-?
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Rada od kolegy je sice hezká a možná i účinná jenže poněkud milionářského ražení.
Takže v tom programu WinFast se tuším nastavuje odkud se má zvuk brát a kam se má dávat. Bohužel sám tu kartu nemám nemohu posloužit detaily šlo a oastavení např zařízení wawe, SW sintesátor, cd přejrávač, a p. POkud si to měl dobře nastavené a měl si k tomu otevřený panel Ovládání hlasitosti pokud si zatáhl za regulator ve Winfast příslušný regulátor v ovládání hlasitosti ho kopíroval.
Takže v tom programu WinFast se tuším nastavuje odkud se má zvuk brát a kam se má dávat. Bohužel sám tu kartu nemám nemohu posloužit detaily šlo a oastavení např zařízení wawe, SW sintesátor, cd přejrávač, a p. POkud si to měl dobře nastavené a měl si k tomu otevřený panel Ovládání hlasitosti pokud si zatáhl za regulator ve Winfast příslušný regulátor v ovládání hlasitosti ho kopíroval.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jan Pašek píše:.... Ovládání hlasitosti pokud si zatáhl za regulator ve Winfast příslušný regulátor v ovládání hlasitosti ho kopíroval.
Tohle funguje.Když pohybuji regulátorem v programu VinFast ,zároveň se pohybuje posuvník v ovládání hlasitosti Win a naopak.Když kliknu na MUTE ,zaškrtne se "Ztlumit" v ovládání hlasitosti Win a naopak.
Nová karta se mi kupovat (zatím) nechce,pro moje potřeby je dostačující.Mám ji několik let a do této doby jsem s ní neměl problémy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 7479
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
09 srp 2024 14:46
-
- 14
- 8646
-
od AirCrew
17 úno 2025 20:46
-
- 0
- 1879
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6154
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5753
-
od petr22