Zdravím,
včera jsem se od kamaráda dočetl, že Adobe uvolnilo CS2 volně k použití. Četl jsem, že je snad volně i ke komerčnímu použití, ale na druhou stranu jsem četl, že odstranili online aktivaci a tim se program v případě, že si ho stáhnete stane stejně nelegálním. Je tady někdo kdo se v tom více vyzná a je tedy opravdu zdarma ? Já jsem si už teda tu sadu ráno stáhnul a nějak jsem se zasekl při instalaci...chce to po mě CD2 a to bohužel, ač ho na ploše stažené mám tak je .exe takže nevím jak ho spustit do toho instálátoru. Je k tomu nějaký návod, ale nějak jsem z něj nepochopil co v tomto případě dělat.
Pokud by jsi to někdo stahoval a věděl jak to naistalovat, byl bych rád kdyby mi poradil :) Dík
Adobe CS2-je opravdu zdarma ? Vyřešeno
Adobe CS2-je opravdu zdarma ? Vyřešeno
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
Re: Adobe CS2-je opravdu zdarma ?
Stačí použít google:
Na internetu se jako lavina šíří zpráva, že společnost Adobe umožnila stažení anglické verze Adobe Creative Suite 2 zcela zdarma. Stránky se včera pod náporem zájemců včera zhroutily a byly nedostupné.
Tuto poněkud zavádějící informaci o možnosti bezplatného stažení šíří i některé české weby. Akce je určena pro platící zákazníky firmy s platnou licencí.
Zde je oficiální vyjádření společnosti Adobe:
Počínaje 13. prosince Adobe ukončilo aktivační server pro CS 2 produkty a Acrobat 7 kvůli technickému problému. Tyto produkty byly uvedeny před 7 lety a neběží na mnoha moderních operačních systémech. Ale abychom zajistili, aby jakýkoliv zákazník aktivující tyto staré verze mohl nadále svůj software používat, těmto zákazníkům jsme aktivační čísla poskytli přímo. Zatímco někteří mohli toto interpretovat tak, že Adobe zdarma rozdává software, udělali jsme to jen, abychom pomohli našim zákazníkům.
Re: Adobe CS2-je opravdu zdarma ?
Ted jsem se k tomu docetl, omlouvam se, ale predtim jsem nemel cas byt na Pc a navic jsem chtel mit jistotu takze vim, ze neni a muzu to locknout, protoze ta instalace je v celku zbytečná, dík :)
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 3491
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 11:57