Zdravím,
mám repráky Logitech X-530 (5.1) a koupil jsem si zvukovou kartu http://zvukove-karty.heureka.cz/creative-sound-blaster-x-fi-xtreme-audio-pci-express/ v domnění, že tato karta půjde nastavit tak, aby vytvořil u filmu, kde je pouze stereo zvuk zvuk prostorový. Nedaří se mi to ovšem nijak nastavit. Filmy co v sobě zvuk 5.1 mají fungují správně, ale ty, co jsou pouze stereo beží jenom na 2 repráky. Nevíte někdo jak to správně nastavit?....mělo by to jít...Díky
nastavení Xi-fi CMSS
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nastavení Xi-fi CMSS
A co si projít nastavení ovladače creative a nastavení přehrávače?
delal jsme vsechno možný, v programu, co byl u zvukovky jsem nastavil CMSS 3D, v XMBC jsem nastavil 5.1 repráky, ale nic...proste jde 5.1 jenom u filmu, kde 5.1 je, u tech co maji jen stereo funguji pouze 2 repraky
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je otázka co všechno.Sice mám gamer,ale nastavení zvukovky+přehrávač MPC+nastavení 24bit kvality zvuku v přehrávači.(nejlépe nastavovat mkv-ac3 5.1 nebo dvd a blu ray)
Naposledy upravil(a) richchie dne 09 led 2013 18:10, celkem upraveno 1 x.
já tam mám jenom tohle okno

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A máš nastavené 3D a crystalizer?
j, jinak to tam nesviti, kdyz to neni zaply...a tobe to normalne u filmu, co maj jenom 2.0 dela prostorovej zvuk?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
A proč by nedělal?Třeba u avi se zvukem v mp3 normálně 5.1.
nechapu ze me ne...co pouzivas za prehravac na filmy? nechtělo by se ti ke mě připojit pres vzdalenou plochu a zkusit se mi na to podivat? napis kdyztak na email ladasuchanek@gmail.com
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vždyť jsem už přehrávač psal i s nastavením.http://mpc-hc.sourceforge.net/
Nebo wmp s tímhle-http://www.xiph.org/dshow/
A tady je ještě trochu návodu co jsem psal jinde-
Předpokládám,že používáš originální dvd,nebo dobře upravená nebo kvlaitní mkv.Projít nastavení není zas až tak těžké.Buď-přejít-jazyk titulků nebo klik do obrazu-titulky.Předpokládám,že nemáš pc samý balík kodeků,protože stačí jen ffdshow(v pc).U mpc ještě najdi možnosti-přehrávání-dvd a podle potřeby můžeš nastavit.Dál-formáty a jak je realmedia.......tak zaškrtni directshow.Dál-audioswitcher-povolit vestavěný(pokud není povoleno)-povolit vlastní přiřazení kanálů-nastavit správný počet repro(pokud není).U výstupu přehrávání-directshow audio nastavit správný výstup repro a na konec vem kvalitní mkv nebo bluray a při přehrávání klik do obrazu-filtry a nastav audio dekodery.A snad poslední-pokud používáš při přehrávání ořízlé avi tak použij-klik do obrazu-Pan & Scan-zvětšit na widescreen.
Nebo wmp s tímhle-http://www.xiph.org/dshow/
A tady je ještě trochu návodu co jsem psal jinde-
Předpokládám,že používáš originální dvd,nebo dobře upravená nebo kvlaitní mkv.Projít nastavení není zas až tak těžké.Buď-přejít-jazyk titulků nebo klik do obrazu-titulky.Předpokládám,že nemáš pc samý balík kodeků,protože stačí jen ffdshow(v pc).U mpc ještě najdi možnosti-přehrávání-dvd a podle potřeby můžeš nastavit.Dál-formáty a jak je realmedia.......tak zaškrtni directshow.Dál-audioswitcher-povolit vestavěný(pokud není povoleno)-povolit vlastní přiřazení kanálů-nastavit správný počet repro(pokud není).U výstupu přehrávání-directshow audio nastavit správný výstup repro a na konec vem kvalitní mkv nebo bluray a při přehrávání klik do obrazu-filtry a nastav audio dekodery.A snad poslední-pokud používáš při přehrávání ořízlé avi tak použij-klik do obrazu-Pan & Scan-zvětšit na widescreen.
omlouvam se, ja prehlid ten prehravac, ted uz mi to jde, ale třeba ve hře League of Legends mi to stejne jede jenom na 2 repraky a to by melo jit taky na vsech 5 ne?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Předpokládám,že máš staženou a nainstalovanou poslední verzi alchemy a zvuk ve hře nastavený(pokud hra má tu možnost).V nastavení ovladače se jedná o EAX.A je taky otázka co máš za OS.Podpora EAX je pro vistu a win 7.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2827
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
25 dub 2025 14:01